|
Post by 1solidf20 on Dec 31, 2018 22:02:41 GMT 2
Να σας πω εγω για Αμερική και αγορές!!! Η shopping list μου κανει τις γυναίκες να δακρύζουν! Περιλαμβάνουν απο αξεσουάρ και κάλτσες μεχρι αντρικά pouch (ναι κύριοι ο άντρας που σέβετε τον ευατο του εχει και αντρικό pouch). Αλλα παντα ψωνίζω στις εκπτώσεις που βγάζει η εκάστοτε μάρκα που θέλω. Παράδειγμα φοράω παπούτσια varvatos (USA) τα οποία κοστίζουν Ελλάδα 700-800€ κι εγω τα παίρνω απο Αμερική 120-150€ γτ το σάιτ για Αμερική βάζει εκπτώσεις έως και 80%. Επομένως βάζω κάποιο φίλο μ και μ τα στέλνει. Για να απαντήσω στο Βασιλη το γιαννιωτη ενα ταξιδι στην Αμερική για ενα ζευγαρι (πχ New York) κοστίζει 800€ πήγαινε-έλα. Διαμονές μέσω Airbnb βρίσκεις μαργαριτάρια. Πας αγοράζεις συσκευες αρκετές που Αμερική συμφέρουν λογω ισοτιμίας (βλέπε iPhone). Επίσης υπάρχει ενα αντίστοιχο mcarthur όπου κάποιες βδομαδες οι εκπτώσεις αγγίζουν το 80% και σε ευρωπαϊκές μάρκες (οι ευρωπαϊκές μάρκες και ιδιαίτερα οι ιταλικές στην Αμερική ειναι πιο ακριβές). Επίσης να επισημάνω εχουν αρχίσει οι εκπτώσεις σε διάφορες μάρκες. Σε κάποιες πιο ακριβές μάρκες βρίσκεις και vfm ρούχα! 800E για 2 ατομα για Νεα Υορκη πρεπει να ειναι τρελλη προσφορα. Προφανως αν εχεις γνωστους να σε βοηθησουν μπορεις να παρεις πολυ φθηνα και ποιοτηκα ρουχα αφου εχουν αλλες τιμες στην Αμερικη πολυ φθηνοτερες και επισης και πολυ περισσοτερα σχεδια. Λογω ανοδου του δολλαριου ομως δεν ειναι τοσο συμφερον πια οσο παλαιοτερα.
|
|
|
Post by emperor on Dec 31, 2018 23:08:12 GMT 2
Και εγώ για τα διπλάσια ξέρω... Αλλά επειδή δεν έχω ταξιδέψει Αμερική ο ίδιος δεν έχω σαφή γνώμη...
|
|
|
Post by chris on Dec 31, 2018 23:10:08 GMT 2
Οχι μιλάω αποκλειστικά για αμερικανικές μάρκες ρούχων (johnvarvatos.com) οι οποίες υπάρχουν και στην Ελλάδα. Οι διάφορες ειναι τεράστιες! Γτ οι εκπτώσεις αφορούν καθαρά την αγορά της Αμερικής. Οι ιταλικές-γαλλικές-αγγλικές μάρκες σε πληροφορώ οτι ειναι πιο ακριβές απ οτι Ευρώπη. Σε τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν προσφορές στα εισητηρια. Πχ ο κουμπάρος μου πήγε New York 13/12 και γυριςε 26/12 με 380€. Επίσης παίζει ρόλο η πόλη, η αεροπορική εταιρεία, οι ενδιάμεσες στάσεις. Πχ δυτική ακτή(LA, San Francisco, San Diego) εχουν εισητηρια απο 750€ και άνω, ενώ η διαμονή ειναι πιο φθηνή.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Jan 1, 2019 11:43:52 GMT 2
Οχι μιλάω αποκλειστικά για αμερικανικές μάρκες ρούχων (johnvarvatos.com) οι οποίες υπάρχουν και στην Ελλάδα. Οι διάφορες ειναι τεράστιες! Γτ οι εκπτώσεις αφορούν καθαρά την αγορά της Αμερικής. Οι ιταλικές-γαλλικές-αγγλικές μάρκες σε πληροφορώ οτι ειναι πιο ακριβές απ οτι Ευρώπη. Σε τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν προσφορές στα εισητηρια. Πχ ο κουμπάρος μου πήγε New York 13/12 και γυριςε 26/12 με 380€. Επίσης παίζει ρόλο η πόλη, η αεροπορική εταιρεία, οι ενδιάμεσες στάσεις. Πχ δυτική ακτή(LA, San Francisco, San Diego) εχουν εισητηρια απο 750€ και άνω, ενώ η διαμονή ειναι πιο φθηνή. Ralph Lauren εχει επισης μεγαλη διαφορα στην τιμη. Με ποια εταιρεια πηγε ΝΥ? Βεβαια για να μεινεις ΝΥ τοσες μερες θελεις μια περιουσια αν δεν εχεις καποιον να σε φιλοξενησει.
|
|
|
Post by chris on Jan 1, 2019 12:35:20 GMT 2
Οχι μιλάω αποκλειστικά για αμερικανικές μάρκες ρούχων (johnvarvatos.com) οι οποίες υπάρχουν και στην Ελλάδα. Οι διάφορες ειναι τεράστιες! Γτ οι εκπτώσεις αφορούν καθαρά την αγορά της Αμερικής. Οι ιταλικές-γαλλικές-αγγλικές μάρκες σε πληροφορώ οτι ειναι πιο ακριβές απ οτι Ευρώπη. Σε τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν προσφορές στα εισητηρια. Πχ ο κουμπάρος μου πήγε New York 13/12 και γυριςε 26/12 με 380€. Επίσης παίζει ρόλο η πόλη, η αεροπορική εταιρεία, οι ενδιάμεσες στάσεις. Πχ δυτική ακτή(LA, San Francisco, San Diego) εχουν εισητηρια απο 750€ και άνω, ενώ η διαμονή ειναι πιο φθηνή. Ralph Lauren εχει επισης μεγαλη διαφορα στην τιμη. Με ποια εταιρεια πηγε ΝΥ? Βεβαια για να μεινεις ΝΥ τοσες μερες θελεις μια περιουσια αν δεν εχεις καποιον να σε φιλοξενησει. Καλη χρονια!! Δε θυμάμαι με ποια ακριβως. Αλλα με κάποια απο την Allianz star γτ μου ειχε έρθει ειδοποίηση κι εμένα για τις προσφορές τους.. ειχε να μεινει σε γνωστό του. Όπως κι εγω όσες φορες πήγα βοστωνη έμεινα σε φίλο μ. Αλλα τωρα με το Airbnb εάν κανεις προγραμματισμό και πας περίοδο που δεν εχει κάποιο φεστιβάλ, συνέδριο ή γιορτινές μερες τα βρίσκεις φθηνά.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Jan 1, 2019 13:30:37 GMT 2
Ralph Lauren εχει επισης μεγαλη διαφορα στην τιμη. Με ποια εταιρεια πηγε ΝΥ? Βεβαια για να μεινεις ΝΥ τοσες μερες θελεις μια περιουσια αν δεν εχεις καποιον να σε φιλοξενησει. Καλη χρονια!! Δε θυμάμαι με ποια ακριβως. Αλλα με κάποια απο την Allianz star γτ μου ειχε έρθει ειδοποίηση κι εμένα για τις προσφορές τους.. ειχε να μεινει σε γνωστό του. Όπως κι εγω όσες φορες πήγα βοστωνη έμεινα σε φίλο μ. Αλλα τωρα με το Airbnb εάν κανεις προγραμματισμό και πας περίοδο που δεν εχει κάποιο φεστιβάλ, συνέδριο ή γιορτινές μερες τα βρίσκεις φθηνά. Καλη Χρονια επισης. Φυσικα αν δεν ψαχνεις να ταιριαξεις διαμονη και ξενοδοχειο ειναι πολυ ποιο ευκολο να βρεις φθηνη πτηση (ειδικα αν εισαι ΕΕ και δεν πρεπει να παρεις διακοπες απο δουλεια γραφειου). Αν εχεις σπιτι για φιλοξενια εκει ολα ειναι ποιο ευκολο. ΝΥ με λιγοτερα απο $300 την μερα διαμονη απλα δεν νομιζω να υπαρχει για κοσμο χωρις να ξερεις ντοπιους.
|
|
|
Post by chris on Jan 1, 2019 15:50:33 GMT 2
Στο Airbnb που κοιτάζω για το 2019 οι τιμες δε ξεπερνάνε τα 50$ τη μερα. Δε κοιτάζω βέβαια στο upper east side ή γύρω απο το πάρκο. Αλλα σε περιοχές όπως Brooklyn κτλ. Το βασικο να υπάρχει μια νορμαλ διαμονή. Έτσι κι αλλιως για ενα υπνο θες το δωμάτιο. Είτε κοιμηθείς κάπου Απλα είτε στο 4 seasons δε θα αλλάξει κατι. Απλα θα αυξήσεις τ κόστος της διαμονής.
|
|
|
Post by theo on Jan 1, 2019 17:05:42 GMT 2
Καλή χρόνια. Εμένα μου έφερε ο Άγιος Βασίλης ένα Mavic 2 pro drone σαν βασικό δώρο για να φωτογραφίζω κ από ψηλά το Χ1 μου 😜😁
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 1, 2019 17:35:21 GMT 2
Ωραίος... Θα το φέρεις στην εκδρομή να βγει ο στόλος από ψηλά 👍
|
|
|
Post by 1solidf20 on Jan 1, 2019 18:45:16 GMT 2
Στο Airbnb που κοιτάζω για το 2019 οι τιμες δε ξεπερνάνε τα 50$ τη μερα. Δε κοιτάζω βέβαια στο upper east side ή γύρω απο το πάρκο. Αλλα σε περιοχές όπως Brooklyn κτλ. Το βασικο να υπάρχει μια νορμαλ διαμονή. Έτσι κι αλλιως για ενα υπνο θες το δωμάτιο. Είτε κοιμηθείς κάπου Απλα είτε στο 4 seasons δε θα αλλάξει κατι. Απλα θα αυξήσεις τ κόστος της διαμονής. Με 50 δολ την μερα σε καποιο δωματιο ενός διαμερίσματος όχι καλου θα βρεις αν υπαρχουν αυτές οι τιμες και ελπιζω να μην κοιτας σε καμια κακη περιοχη. Δεν είναι το ιδιο να μενεις στο διαμερισμα καποιου με το να μενεις σε δωματιο ξενοδοχείου!
|
|
|
Post by theo on Jan 1, 2019 22:18:40 GMT 2
Ωραίος... Θα το φέρεις στην εκδρομή να βγει ο στόλος από ψηλά 👍 Αυτό εννοείται. Όπου πηγαίνω θα ειναι μαζί μου
|
|
|
Post by chris on Jan 2, 2019 1:52:53 GMT 2
Στο Airbnb που κοιτάζω για το 2019 οι τιμες δε ξεπερνάνε τα 50$ τη μερα. Δε κοιτάζω βέβαια στο upper east side ή γύρω απο το πάρκο. Αλλα σε περιοχές όπως Brooklyn κτλ. Το βασικο να υπάρχει μια νορμαλ διαμονή. Έτσι κι αλλιως για ενα υπνο θες το δωμάτιο. Είτε κοιμηθείς κάπου Απλα είτε στο 4 seasons δε θα αλλάξει κατι. Απλα θα αυξήσεις τ κόστος της διαμονής. Με 50 δολ την μερα σε καποιο δωματιο ενός διαμερίσματος όχι καλου θα βρεις αν υπαρχουν αυτές οι τιμες και ελπιζω να μην κοιτας σε καμια κακη περιοχη. Δεν είναι το ιδιο να μενεις στο διαμερισμα καποιου με το να μενεις σε δωματιο ξενοδοχείου! Ναι εχεις δίκιο. Δεν ειναι η ίδια εμπειρία. Σαφώς ανώτερο το Airbnb. Και αν ψάξεις θα δεις οτι δε νοικιάζονται μονο δωμάτια σε κακόφημες περιοχές. Εχω μεινει και σε ξενοδοχειο και σε Airbnb και μπορώ αν τα συγκρίνω. Στο ξενοδοχειο ακομα κλαίω τα χρήματα που έδωσα γτ θα Μπούρσα να τα είχα δώσει κάπου αλλου..
|
|
|
Post by spyrosk on Jan 2, 2019 8:45:44 GMT 2
Καλή χρονιά σε όλους! Εγώ καθότι γνωστός gadget ακιας και μετά από τρία χρόνια με το iPhone 6splus πήρα το Xs max 256 giga! Πανάκριβο αλλά παιδιά το κινητό τα σπάει !
|
|