|
Post by Stefanos on Mar 19, 2022 23:40:09 GMT 2
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 20, 2022 9:02:21 GMT 2
Τούμπανο εννοείται το αμάξι με πολύ εξοπλισμό.
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 20, 2022 9:16:59 GMT 2
Θετικά: ψηφιακή τεχνολογία στο απόγειο της, πάρα πολύ καλοί χώροι, δύναμη. Σαφώς περισσότερη δύναμη και επιτάχυνση από την απλή έκδοση του Β38 των 136/140 ίππων που έχουμε στη Χ1 με ίδια και λίγο καλύτερη οικονομία (μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν άστρωτο). Με αρκετές καφριλες και ανοίγματα δεν ξεπέρασα τα 7.4. Αρνητικά: έλλειψη του idrive button, διαφορετική εργονομία σε αρκετά σημεία από ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα (η λογική και ορολογία είναι ίδια αλλά οι θέσεις διαφορετικές), μια αίσθηση λεπτότερης ίσως κατασκευής στις λαμαρίνες (αίσθηση κλεισίματος πόρτας) και μια λίγο διαφορετική αίσθηση στο τιμόνι. Πιο ελαφρύ. Σε επίπεδο κρατήματος και ανάρτησης δεν είχα κάποιο πρόβλημα να μπω με πολλά σε στροφή, άλλωστε είναι χαμηλότερο από τη Χ1 αλλά τα λαστιχα ήταν τουμπανιασμένα (3 bar) και είχα κάποια κοπανηματα (205/60/17 λάστιχο)
|
|
|
Post by John-X1 on Mar 20, 2022 12:31:08 GMT 2
Τρελανε μας προεδραρα μου ! Κακο αυτο με την ποιοτητα δυστυχως, στις μερες μας εχει γινει καθημερινο φαινομενο στα παντα. Για την απουσια του χειριστηριου idrive ουδεν σχολιον (θελει κρεμασμα αυτος που το αφαιρεσαι), ειναι για κλαματα η κατασταση και ακρως επικινδυνη.
Δυο ερωτησεις απο μεριας μου...
1) Η μεσαια αιωρουμενη κολωνα ειναι στιβαρη ? Δοκιμασες να ριξεις το βαρος σου πανω της να δεις στρεβλωσεις και ηχους ? 2) Ο ηχος κυλισης των ελαστικων που εισερχεται στην καμπινα παραμενει στα ιδια ενοχλητικα επιπεδα οπως στις σειρες 1-2 Χ1 και Χ2 ?
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 20, 2022 12:51:11 GMT 2
Τρελανε μας προεδραρα μου ! Κακο αυτο με την ποιοτητα δυστυχως, στις μερες μας εχει γινει καθημερινο φαινομενο στα παντα. Για την απουσια του χειριστηριου idrive ουδεν σχολιον (θελει κρεμασμα αυτος που το αφαιρεσαι), ειναι για κλαματα η κατασταση και ακρως επικινδυνη. Δυο ερωτησεις απο μεριας μου... 1) Η μεσαια αιωρουμενη κολωνα ειναι στιβαρη ? Δοκιμασες να ριξεις το βαρος σου πανω της να δεις στρεβλωσεις και ηχους ? 2) Ο ηχος κυλισης των ελαστικων που εισερχεται στην καμπινα παραμενει στα ιδια ενοχλητικα επιπεδα οπως στις σειρες 1-2 Χ1 και Χ2 ? Είναι λεπτότερη η πόρτα από τη Χ1. Θυμίζει τη σειρά 1. Και ακούγεται λίγο διαφορετικά. Επικίνδυνο δεν είναι γιατί είναι σωστά τοποθετημένη η οθόνη με εύκολες συντομεύσεις. Απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι και φυσικά αφήνει δαχτυλιες στην οθόνη (σε αυτό που δεν είναι δικό μου ποσώς με ενδιαφέρει) Η κεντρική κονσόλα είναι στιβαρότατη. Δεν έχεις φόβο. Ο ήχος κύλισης είναι δύσκολο να πω γιατί είχαν πολύ αέρα (3.0 bar). Γενικά νομίζω όλα τα καινούργια νομίζω πάσχουν στον τομέα της ηχομόνωσης. Εδώ είχε λίγο αεροδυναμικό θόρυβο η ix στο ποτάμι. Θα φτιάξω και βίντεο όταν ενώσω όλα τα κομμάτια να καταλάβετε καλύτερα.
|
|
|
Post by John-X1 on Mar 20, 2022 13:07:13 GMT 2
Προεδρε ειτε εχεις 2.5 bar αερα στα λαστιχα, ειτε 3, δεν αλλαζει κατι στον θορυβο κυλισης, το πελμα των ελαστικων δεν φουσκωνει ουτε μεταβαλεται, το ιδιο παραμενει. Απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω οτι ειναι στα ιδια ενοχλητικα επιπεδα οπως στις Χ1 και Χ2, κριμα.
Αυτο για την κεντρικη κονσολα θετικοτατο !
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 21, 2022 9:29:22 GMT 2
Γιαννη να προσθέσω οτι η κονσόλα δεν αιωρείται ακριβώς.. απο την πλευρα του συνοδηγού έχει βάση μπροστά που γεφυρώνει το πανω με το κάτω μέρος. Επίσης σε συνθήκες κίνησης το αμαξι είναι τελικά οικονομικότερο απο τη Χ1, όχι οπως ένα πληρως υβριδικό ή PHEV αλλά σίγουρα δεν καις στην Κηφισίας προς κέντρο 10αρια. Σε συνδυασμό με το auto hold και το blind spot detector είναι απόλαυση.
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 21, 2022 12:27:37 GMT 2
Τούμπανο εννοείται το αμάξι με πολύ εξοπλισμό. Στα 46 εφτανε η παραπάνω βασισμένη στην έκδοση Luxury Line που ξεκινάει από 38 (35 η βασική) και έχει επιπλεόν της βασικής τη δερματίνη και τις 17αρες ζάντες Δειτε βασικό εξοπλισμό να πάθετε: Εξωτερικό Προβολείς LED και πίσω φως LED ζάντες ελαφρού κράματος Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών Εσωτερικό BMW Live Cockpit Plus με BMW Κυρτή Οθόνη BMW Λειτουργικό Σύστημα 8 με λειτουργία πλοήγησης Αυτόματος κλιματισμός, με έλεγχο 2 ζωνών και αεραγωγούς πίσω χώρου Σπορ δερμάτινο τιμόνι Σύστημα φόρτωσης 40:20:40 με ρύθμιση κλίσης πλάτης καθίσματος Πακέτο φωτισμού Μετάδοση κίνησης/ανάρτηση Αυτόματο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη BMW My Modes: PERSONAL, SPORT, EFFICIENT Υποστήριξη οδηγού Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος και Κάμερα Οπισθοπορείας Cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος Μακάρι να έρθει στα ίδια επίπεδα και η νέα Χ1.
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 5, 2022 19:31:41 GMT 2
|
|
|
Post by tsampikos on Jun 7, 2023 9:33:51 GMT 2
Για να δούμε και την επόμενη Χ2 και Χ3 που θα παρουσιαστούν μέσα στο καλοκαίρι!
|
|
tselpemts
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: F48 LCI
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Κίνηση: sDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Οθόνη: Εργοστασιακή 8,8
Κάτοχος από: 10/2021
|
Post by tselpemts on Jun 7, 2023 21:08:03 GMT 2
Για να δούμε και την επόμενη Χ2 και Χ3 που θα παρουσιαστούν μέσα στο καλοκαίρι! Από που προκύπτει για τη νέα Χ2 ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι; Σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες μου είπανε μέσα στο 2024 κάποια στιγμή.
|
|
|
Post by tsampikos on Jun 7, 2023 21:59:29 GMT 2
Για να δούμε και την επόμενη Χ2 και Χ3 που θα παρουσιαστούν μέσα στο καλοκαίρι! Από που προκύπτει για τη νέα Χ2 ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι; Σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες μου είπανε μέσα στο 2024 κάποια στιγμή. Δεν εχω καποια αξιοπιστη πηγη, διαβαζοντας δεξια αριστερα καπου επεσε το ματι μου για τελος καλοκαιριου και παραγωγη για 2024. Για την Χ3 παρουσιαση μεσα στο 2023 προς το τελος της χρονιας! Μπορει να κανω και λαθος παντως. Ειμαι περιεργος για το νεο Χ3 παντως.
|
|
tselpemts
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: F48 LCI
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Κίνηση: sDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Οθόνη: Εργοστασιακή 8,8
Κάτοχος από: 10/2021
|
Post by tselpemts on Jun 7, 2023 22:01:09 GMT 2
Από που προκύπτει για τη νέα Χ2 ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι; Σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες μου είπανε μέσα στο 2024 κάποια στιγμή. Δεν εχω καποια αξιοπιστη πηγη, διαβαζοντας δεξια αριστερα καπου επεσε το ματι μου για τελος καλοκαιριου και παραγωγη για 2024. Για την Χ3 παρουσιαση μεσα στο 2023 προς το τελος της χρονιας! Μπορει να κανω και λαθος παντως. Ειμαι περιεργος για το νεο Χ3 παντως. Το Χ3 λογικά θα παρουσιαστεί νωρίτερα. Το Χ2 θα είχε ακουστεί ήδη εάν υπήρχε προγραμματισμένη παρουσίαση για φέτος το καλοκαίρι
|
|
|
Post by tsampikos on Jun 7, 2023 22:05:59 GMT 2
Δεν εχω καποια αξιοπιστη πηγη, διαβαζοντας δεξια αριστερα καπου επεσε το ματι μου για τελος καλοκαιριου και παραγωγη για 2024. Για την Χ3 παρουσιαση μεσα στο 2023 προς το τελος της χρονιας! Μπορει να κανω και λαθος παντως. Ειμαι περιεργος για το νεο Χ3 παντως. Το Χ3 λογικά θα παρουσιαστεί νωρίτερα. Το Χ2 θα είχε ακουστεί ήδη εάν υπήρχε προγραμματισμένη παρουσίαση για φέτος το καλοκαίρι Απο διαφορες φωτο που κυκλοφορησαν το νεο Χ2 θα ειναι αρκετα διαφορετικο απο το τωρινο μοντελο! Θα ειναι σαν baby X4. Κινητηρες και εσωτερικο θα ειναι σαν την Χ1 πιστευω
|
|