librarian
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by librarian on Jan 23, 2023 23:04:03 GMT 2
Πολύ καλό βίντεο!!!
|
|
|
Post by X1 on Jan 24, 2023 19:01:56 GMT 2
Νομίζω το παρακάτω βιντεάκι είναι κατατοπιστικό για όλο τον εξοπλισμό της U11 Πολύ καλό video, χωρίς να είναι διαφήμιση, χαλαρά και αναλυτικά. Το ίδιο καλά και τα υπόλοιπα που έχει για την Χ1 με έξυπνα tips
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 25, 2023 22:56:47 GMT 2
Οι διαφορές σε πίνακα.
|
|
|
Post by X1 on Mar 26, 2023 19:31:51 GMT 2
Οι διαφορές σε πίνακα. Μπράβο Στέφανε !! Κι εγώ έψαχνα τις διαφορές σε ξένα forums αλλά δεν είχα βρει τον πίνακα... Προσοχή: Κάποια που αναφέρονται στο Pro ΔΕΝ ειναι διαθέσιμα στην Ελλάδα (προς το παρόν τουλάχιστον) Πάντως αυτά όλα θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα και να αναφέρονται αναλυτικά στο site της BMW Hellas και με σαφή αναφορά για όσα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
|
|
ig
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Mar 26, 2023 20:05:11 GMT 2
Ε ναι. Όταν παραγγείλαμε οι πωλητές είχαν μαύρα μεσάνυχτα. Κρίμα γιατί χάσαμε το blind spot και τώρα είναι αργά.
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 26, 2023 20:51:22 GMT 2
Κατά την προσωπική μου άποψη το blind spot είναι από τα πιο απαραίτητα συστήματα. Θα το προτιμούσα και από το acc και κυριως απο την παρεμβατική αηδία της διόρθωσης λωρίδας.
|
|
ig
Expert
|
Post by ig on Mar 27, 2023 9:05:17 GMT 2
Δυστυχώς πέταξε το πουλάκι τώρα. Ίσως στο μέλλον μπορεί κάποιος να το τοποθετήσει στην αντιπροσωπεία αλλάζοντας κάποια μέρη του αυτοκινήτου όπως π.χ τους καθρέπτες;
Και, όντως, η διόρθωση λωρίδας με έχει εξαγριώσει. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιηθεί;
|
|
|
Post by chrisk on Mar 27, 2023 11:01:01 GMT 2
Μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσα από την συντόμευση, δίπλα στο κουμπί επιλογής των modes στο υποβραχιόνιο.
|
|
ig
Expert
|
Post by ig on Mar 27, 2023 22:38:24 GMT 2
Σε ευχαριστώ φίλε, θα το κοιτάξω αύριο.
|
|
|
Post by dimpro on May 16, 2023 20:59:03 GMT 2
Περί blind spot και driving assistant ο λόγος!
Μπορεί κάποιος που έχει το blind spot(driving assistant) και χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του να μας αναφέρει κάποια πλεονεκτήματα και παραδείγματα του που βοηθάει; Εκτός του προφανές ότι σε προειδοποιεί όταν πας να αλλάξεις λωρίδα αν υπάρχει όχημα. Π.χ. Θα μπορούσε ας πούμε να σε σώσει αν πήγαινες να στρίψεις σε κάποιο σημείο και υπήρχε ένα χαμηλό κολωνάκι το οποίο δεν φαίνεται από μέσα και θα μπορούσες άνετα να το πάρεις μαζί σου;
Αν το βάλεις στην παραγγελία το driving assistant σου προσθέτει κάποιες περιφερειακές-πλευρικές κάμερες;
Είναι μονο software; Πως δικαιολογούνται τα 600€ που ζητάνε;
Επίσης εκτός του blind spot δεν έχω καταλάβει στην πράξη τι άλλο σου προσφέρει.
|
|
|
Post by Stefanos on May 16, 2023 21:28:25 GMT 2
Δεν είναι software. Έχει ραντάρ στα πίσω φτερά και εντοπίζει κινήσεις στο τυφλό σημείο. Σε ένα αντικατάστασης που το είχα δοκιμάσει μου φάνηκε εκ των ων ουκ άνευ στην πόλη. Προσωπικά θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν έκανα παραγγελία.
|
|
|
Post by bmwnewbie on May 20, 2023 19:35:14 GMT 2
Εγω έχω το plus και πλεον μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το ξανάπαιρνα με κλειστά μάτια. Το "σοκ" ξεκούρασης σε ταξίδι ειναι το ιδιο που ειχα νιωσει πριν 15 χρονια με το απλό cc.
|
|
|
Post by dim31 on May 21, 2023 7:31:20 GMT 2
Εγω έχω το plus και πλεον μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το ξανάπαιρνα με κλειστά μάτια. Το "σοκ" ξεκούρασης σε ταξίδι ειναι το ιδιο που ειχα νιωσει πριν 15 χρονια με το απλό cc. BMW. Sheer Driving Pleasure.No more?
|
|
stavrosapo
Expert
Χρώμα: Cape York Green
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
|
Post by stavrosapo on Aug 13, 2023 14:37:53 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα.Εκανα και εγώ την παραγγελία με το πακέτο premium θα περιμένω κάνα 8 μήνες (κλάμα),αλλά τι να κάνουμε έτσι όπως έχουν γίνει παγκοσμίως τα πράγματα.Μια ερώτηση σχετικά με το σύστημα που αν σε περίπτωση πάει να βγει από τον δρόμο σε βάζει στην λωρίδα σου.Το έχει η βασική έκδοση ή θα πρέπει να βάλω το assistant plus . Γιατί οδήγησα το Hyundai Tucson και μου άρεσε αυτό το σύστημα.
|
|
|
Post by kvxu11 on Aug 14, 2023 17:00:16 GMT 2
Γεια σε ολους! Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ακρη δεν βγαινει με την αντιπροσωπεια. Εχω την x1 με πακετο premium χωρις το απλο driving assistance αλλα με δυνατοτητα να βαλω το plus. Στην αντιπροσωπεια μου λενε οτι δεν θα εχω adaptive cruise control (εννοω με προσαρμοζομενη ταχυτητα αναλογα με το προπορευομενο οχημα). Αλλου βλεπω οτι αυτο θα ενεργοποιηθει με το plus . Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα τι ισχυει;
|
|