|
Post by nikolas83 on Feb 6, 2023 16:47:39 GMT 2
Γνωρίζει κανείς για κάποιο αξιόπιστο σύστημα συναγερμού; Παραλαμβάνω μάλλον σε καμιά βδομάδα και θα ήθελα να εγκαταστήσω άμεσα μετά την παραλαβή. Κάτι έχω ακούσει για ρώσικους, έχει κάποιος γνώση; Ιδανικά δεν θα ήθελα έξτρα χειριστήριο για ευκολία. Για ρώσικους μάλλον εννοείς τους Pandora.. Και τουλάχιστον από αυτά που έχω διαβάσει θεωρούνται από τους καλύτερους.. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον επίσημο εισαγωγέα (Invetec) -- ο οποίος κάνει και εγκαταστάσεις --, και να κάνεις και μία ερώτηση εκεί για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συναγερμούς που σε ενδιαφέρουν (Ο Smart Pro V3 είναι μία από τις καλές επιλογές σε Pandora.. Βέβαια η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή.. 639 + εγκατάσταση..)
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 17:51:54 GMT 2
Pandora Smart Pro V3 εχω αυτην την στιγμη στην F40, πραγματικα ειναι κορυφαιος συναγερμος, λειτουργει αριστα και απροβληματιστα και μονο καλα λογια εχω να πω. Τελικη τιμη με εγκατασταση στην Invetec, συν την εξτρα μπαταρια τροφοδοσιας, συν το περιμετρικο, μου πηγε στα 840 ευρω.
Η εξτρα μπαταρια ειναι υποχρεωτικη και καλο ειναι να μην την παραλειψει καποιος, διοτι εαν σου ανοιξουν το πακο και κοψουν, η αποσυνδεσουν τα καλωδια της μπαταριας του αυτοκινητου, ο συναγερμος βγαινει OFF αμεσως. Οποτε σου βαζουν μια εξτρα μπαταρια καπου εξαφανισμενη μεσα στο ταμπλο και ο συναγερμος περνει ρευμα απο εκει πλεον.
Το περιμετρικο επισης ειναι must, διοτι ανιχνευει τον κλεφτη πριν αρχισει να σου επεξεργαζεται το αυτοκινητο και σου στλνει ειδοποιηση αμεσως στο κινητο.
|
|
|
Post by nikolas83 on Feb 6, 2023 18:25:21 GMT 2
Pandora Smart Pro V3 εχω αυτην την στιγμη στην F40, πραγματικα ειναι κορυφαιος συναγερμος, λειτουργει αριστα και απροβληματιστα και μονο καλα λογια εχω να πω. Τελικη τιμη με εγκατασταση στην Invetec, συν την εξτρα μπαταρια τροφοδοσιας, συν το περιμετρικο, μου πηγε στα 840 ευρω. Η εξτρα μπαταρια ειναι υποχρεωτικη και καλο ειναι να μην την παραλειψει καποιος, διοτι εαν σου ανοιξουν το πακο και κοψουν, η αποσυνδεσουν τα καλωδια της μπαταριας του αυτοκινητου, ο συναγερμος βγαινει OFF αμεσως. Οποτε σου βαζουν μια εξτρα μπαταρια καπου εξαφανισμενη μεσα στο ταμπλο και ο συναγερμος περνει ρευμα απο εκει πλεον. Το περιμετρικο επισης ειναι must, διοτι ανιχνευει τον κλεφτη πριν αρχισει να σου επεξεργαζεται το αυτοκινητο και σου στλνει ειδοποιηση αμεσως στο κινητο. Γιάννη πως και δεν πήγες στον Elite? Δεν σε ενδιέφερε καθόλου το χειριστήριο (plus την αυξημένη τιμή)? Στον Smart pro έχεις βάλει και το remote start? Αν ναι, χρειάστηκε να "χαλάσεις" το ένα κλειδί για να λειτουργήσει ή γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο?
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 18:37:02 GMT 2
Δεν ηθελα χεριστηρια, μονο εφαρμογη στο κινητο. Remote start δεν εβαλα διοτι δεν θεωρω οτι εχει καποια ουσιαστικη χρηση, συν οτι δεν ζεσταινω ποτε το αυτοκινητο στο ρεναντι.
|
|
ig
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Feb 6, 2023 18:38:07 GMT 2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Φίλε Γιάννη, θεωρείς ότι πρέπει να τοποθετηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο, δλδ την αντιπροσωπεία; Ρωτάω γιατί έχω συγγενικό πρόσωπο που έχει αντίστοιχο κατάστημα και σκέφτομαι να το πάω από κει.
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 18:57:20 GMT 2
Μονο invetec.
|
|
ig
Expert
|
Post by ig on Feb 6, 2023 19:29:25 GMT 2
Στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι υπάρχουν τρία τέσσερα καταστήματα που τους εγκαθιστούν και μάλλον έχουν την κατάλληλη εκπαιδευση γιατί τους έχουν και στο επίσημο σάιτ. Δεν είναι invetec αλλά μάλλον είναι αξιόπιστοι. Αν και δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που κάνει εγκαταστάσεις άλλων εταιριών να κανει και σε Pandora.
|
|
|
Post by Stefanos on Feb 6, 2023 19:50:02 GMT 2
Ποιος θα αφήσει καινούργιο αμάξι να του ανοίξουν ταμπλω κλπ για να του βάλουν και ρωσικό πράγμα μέσα; Καλύτερα μπαστούνι και ασφάλεια κλοπής.
|
|
|
Post by andreasg84 on Feb 6, 2023 20:01:45 GMT 2
Ποιος θα αφήσει καινούργιο αμάξι να του ανοίξουν ταμπλω κλπ για να του βάλουν και ρωσικό πράγμα μέσα; Καλύτερα μπαστούνι και ασφάλεια κλοπής. Ισχύει… και εγώ ανυσηχω για το ταμπλό και είμαι ντεμι για το τι θα κάνω Ξέρεις κανένας τι συστήματα προστασίας έχει η U11? Κάτι μου είπαν ότι ο κωδικός αλλάζει ανα μερικά λεπτά όποτε και να σου τον κλέψουν δεν θα μπορέσουν να απομακρυνθούν καθώς θα αλλάξει σύντομα… ισχύει;
|
|
ig
Expert
|
Post by ig on Feb 6, 2023 20:38:35 GMT 2
Έτσι που το θέτεις Στέφανε με έπιασε ένα άγχος. Αλλά να το αφήσεις και χωρίς συναγερμό καινούριο αυτοκίνητο; Με ένα μπαστούνι μόνο; Ασφάλεια εννοείται μικτή.
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 20:52:33 GMT 2
Αφησα την F40 στην invetec την πρωτη μερα που την παρελαβα για να μπει ο Pandora. Μου τhn παρεδωσαν οπως ακριβως τhn παρελαβαν χωρις ιχνος φθορας. 10 στα 10 απο εμενα για την invetec.
|
|
|
Post by andreasg84 on Feb 6, 2023 21:19:21 GMT 2
Παιδιά αν έχει το σύστημα που ρωτάω λίγο πιο πάνω, τότε δεν θα μπορούν να κάνει και πολλά οποίος το βάλει το ματι
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 21:40:19 GMT 2
Παιδιά αν έχει το σύστημα που ρωτάω λίγο πιο πάνω, τότε δεν θα μπορούν να κάνει και πολλά οποίος το βάλει το ματι Για σωστο τιμιο σταρατο κλεφτη με παρασημα στον χωρο, ειναι δουλεια 2 λεπτων με το ρολοι να χασεις την U11 σου.......
|
|
ig
Expert
|
Post by ig on Feb 6, 2023 21:42:25 GMT 2
Ο συναγερμός που αναφέρεις προστατεύει πραγματικά ή είναι μόνο για να αισθανόμαστε ασφαλείς;
|
|
|
Post by John-X1 on Feb 6, 2023 21:55:40 GMT 2
Δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη στην παγκοσμια αγορα. Μονο με γερανο θα σου το παρουν.
|
|