|
Post by jimdem on Jun 26, 2023 18:46:13 GMT 2
Παιδιά έχει δει ή διαβάσει κάποιος κάτι για τις διάφορες με το id8; Ρωτάω γιατί αν η αναβάθμιση περιορίζεται σε αισθητικού περιεχομένου παρεμβάσεις ή σε επιμέρους λεπτομέρειες που δεν επηρεάζουν τη συνολική λειτουργικότητα, τότε δεν αξίζει να μας απασχολεί. Το ID9 βασίζεται στο Android ενώ το ID8-8.5 στο Linux. Που σημαίνει οτι όσα έχουν ID8 μπορούν μόνο να πάνε σε 8.5 και όχι σε 9. Άλλες μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, εμφανισιακά βέβαια έχουμε βελτιώσεις, πιο εργονομικές τοποθεσίες για θερμοκρασία/θερμαινόμενα καθίσματα και απλοποίηση των μενού. Γενικά είναι πιο εύκολο στη χρήση. Αυτά όλα θα γίνουν και στο 8.5 οπότε απο πλευράς εμφάνισης-εργονομίας θα είναι ολόιδια. Η μεγάλη διαφορά όμως είναι οτι το ID9 θα έχει Store εφαρμογών. Αν και Android, δε θα έχει Play Store αλλά ένα άλλο Store της BMW όπου θα έχει εφαρμογές για να κατεβάσεις.
|
|
|
Post by sclord on Jun 26, 2023 20:02:29 GMT 2
Παιδιά έχει δει ή διαβάσει κάποιος κάτι για τις διάφορες με το id8; Ρωτάω γιατί αν η αναβάθμιση περιορίζεται σε αισθητικού περιεχομένου παρεμβάσεις ή σε επιμέρους λεπτομέρειες που δεν επηρεάζουν τη συνολική λειτουργικότητα, τότε δεν αξίζει να μας απασχολεί. Το ID9 βασίζεται στο Android ενώ το ID8-8.5 στο Linux. Που σημαίνει οτι όσα έχουν ID8 μπορούν μόνο να πάνε σε 8.5 και όχι σε 9. Άλλες μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, εμφανισιακά βέβαια έχουμε βελτιώσεις, πιο εργονομικές τοποθεσίες για θερμοκρασία/θερμαινόμενα καθίσματα και απλοποίηση των μενού. Γενικά είναι πιο εύκολο στη χρήση. Αυτά όλα θα γίνουν και στο 8.5 οπότε απο πλευράς εμφάνισης-εργονομίας θα είναι ολόιδια. Η μεγάλη διαφορά όμως είναι οτι το ID9 θα έχει Store εφαρμογών. Αν και Android, δε θα έχει Play Store αλλά ένα άλλο Store της BMW όπου θα έχει εφαρμογές για να κατεβάσεις. Το επίσημο ποστ παραπάνω για το id9 το έχω δει, αλλά δεν με πείθει ιδιαίτερα.. ανεξαρτήτως OS, η bmw δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την αναβαθμισημοτητα των τρεχόντων Χ1. Μπορεί να έχουν ήδη την νέα κονσόλα αλλά με id8.. μπορεί να πειραματίζονται στους uk.. who knows? Αλλά από το Χ1 που ξεκινάνε όλα μου φαίνεται περίεργο να μην παίρνουν τουλάχιστον 8.5.. θα φανεί εκ του αποτελέσματος γιατί τόση μυστικότητα.
|
|
|
Post by jimdem on Jun 26, 2023 21:35:34 GMT 2
Το ID9 βασίζεται στο Android ενώ το ID8-8.5 στο Linux. Που σημαίνει οτι όσα έχουν ID8 μπορούν μόνο να πάνε σε 8.5 και όχι σε 9. Άλλες μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, εμφανισιακά βέβαια έχουμε βελτιώσεις, πιο εργονομικές τοποθεσίες για θερμοκρασία/θερμαινόμενα καθίσματα και απλοποίηση των μενού. Γενικά είναι πιο εύκολο στη χρήση. Αυτά όλα θα γίνουν και στο 8.5 οπότε απο πλευράς εμφάνισης-εργονομίας θα είναι ολόιδια. Η μεγάλη διαφορά όμως είναι οτι το ID9 θα έχει Store εφαρμογών. Αν και Android, δε θα έχει Play Store αλλά ένα άλλο Store της BMW όπου θα έχει εφαρμογές για να κατεβάσεις. Το επίσημο ποστ παραπάνω για το id9 το έχω δει, αλλά δεν με πείθει ιδιαίτερα.. ανεξαρτήτως OS, η bmw δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την αναβαθμισημοτητα των τρεχόντων Χ1. Μπορεί να έχουν ήδη την νέα κονσόλα αλλά με id8.. μπορεί να πειραματίζονται στους uk.. who knows? Αλλά από το Χ1 που ξεκινάνε όλα μου φαίνεται περίεργο να μην παίρνουν τουλάχιστον 8.5.. θα φανεί εκ του αποτελέσματος γιατί τόση μυστικότητα. Κι εγώ θα το χαρακτήριζα μεγάλο φάουλ αν δεν πάρει έστω 8.5 η Χ1 που είναι το best seller και νέο μοντέλο. Πιστεύω προφανώς και θέλουν πρώτα να το λανσάρουν στα μεγάλα και ακριβότερα μοντέλα και μετά θα έρθει η σειρά της Χ1.
|
|
|
Post by sclord on Jun 26, 2023 22:50:55 GMT 2
Ναι μα… ήδη το λανσάρουν στην Χ1… απλά όχι σε μας… ακόμα…
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Apr 19, 2024 19:58:41 GMT 2
Βγήκε καινούρια έκδοση την έχει βάλει κάποιος;
|
|
|
Post by tsampikos on Apr 19, 2024 22:42:12 GMT 2
Βγήκε καινούρια έκδοση την έχει βάλει κάποιος; Εκανα την αναβαθμιση και δεν παρατηρησα καμια διαφορα!
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Apr 20, 2024 14:47:05 GMT 2
Βγήκε καινούρια έκδοση την έχει βάλει κάποιος; Εκανα την αναβαθμιση και δεν παρατηρησα καμια διαφορα! Διάβασα ότι αλλάζει τον φωτισμό καλωσορισματος και διάφορα τέτοια.
|
|
|
Post by chrisk on Apr 20, 2024 22:43:28 GMT 2
Έχω κάνει την αναβάθμιση εδώ και 10 μέρες περίπου… Όλα είναι μια χαρά, δεν έχει παρατηρηθεί κάτι περίεργο. Ίσα ίσα που έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο σβέλτη η απόκριση της οθόνης και συνδέετε στο apple car play πιο άμεσα. Το εσωτερικό welcome light όντως έχει αλλάξει αλλα δεν ξέρω από που έχει επιλογή διαφοροποίησης.
|
|
|
Post by tsampikos on Apr 21, 2024 19:49:45 GMT 2
Εκανα την αναβαθμιση και δεν παρατηρησα καμια διαφορα! Διάβασα ότι αλλάζει τον φωτισμό καλωσορισματος και διάφορα τέτοια. Η αλλαγη του welcome light νομιζω δεν ειναι για την Χ1 και ειναι επι πληρωμη στο connected store για τα μοντελα που την υποστηριζουν.
|
|