|
Post by giannisp on May 12, 2023 18:42:06 GMT 2
καλησπέρα παιδια αφού είμαι σε αναμονή για το i20 αναρωτιέμαι αν αξίζει να προσθέσεις το harman kardon ή θα ήταν καλύτερα να το αναβαθμίσεις μετά μονος…
|
|
spet
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Space Silver
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on May 12, 2023 19:00:04 GMT 2
καλησπέρα παιδια αφού είμαι σε αναμονή για το i20 αναρωτιέμαι αν αξίζει να προσθέσεις το harman kardon ή θα ήταν καλύτερα να το αναβαθμίσεις μετά μονος… Αυτο εχει να κανει και με το τι θελεις να δωσεις, και εαν το after market θα ειναι value for money. Εγω εαν ειχα την επιλογη θα πηγαινα για εργοστασιακο της Harman εκτος εαν αποζητας κατι πολυ ιδιαιτερο
|
|
|
Post by Stefanos on May 12, 2023 21:41:06 GMT 2
Όσοι έχουν το απλο με τα 6 ηχεία πως τους φαίνεται σαν απόδοση ; Έχει κάνει κάποιος σύγκριση με το ΗΚ;
|
|
|
Post by giannisp on May 13, 2023 8:58:05 GMT 2
Όσοι έχουν το απλο με τα 6 ηχεία πως τους φαίνεται σαν απόδοση ; Έχει κάνει κάποιος σύγκριση με το ΗΚ; Θα ηταν πολυ χρησιμη μια τετοια γνωμη
|
|
|
Post by tsampikos on May 13, 2023 9:15:26 GMT 2
Το βασικο ηχοσυστημα ειναι για πεταμα. Αν υπολογισεις οτι με 600-700 ευρω ουτε ενα ενισχυτη της προκοπης δεν παιρνεις, μια χαρα παιζει το HK. Οχι τοσο σε θεμα δυναμης οσο οτι ο ηχος ειναι καθαρος. Δεν εχει πολλα μπασα αλλα εχει κρυσταλλινες υψηλες. Must για εμενα.
|
|
|
Post by Stefanos on May 13, 2023 9:49:08 GMT 2
Το βασικο ηχοσυστημα ειναι για πεταμα. Αν υπολογισεις οτι με 600-700 ευρω ουτε ενα ενισχυτη της προκοπης δεν παιρνεις, μια χαρα παιζει το HK. Οχι τοσο σε θεμα δυναμης οσο οτι ο ηχος ειναι καθαρος. Δεν εχει πολλα μπασα αλλα εχει κρυσταλλινες υψηλες. Must για εμενα. Φαντάζομαι για να αναφέρεσαι σε τέτοια ποσα θα είσαι χαιφιντελας! Δεν έχω φοβερες απαιτήσεις. Σε σχέση πχ με το απλο σύστημα της F48 έχει διαφορα ; Βλέπω ότι στη u11 πχ δεν έχει ενδιάμεσο στάδιο. Είτε το στάνταρ με τα 6 ηχεία είτε τα ΗΚ με τα 12
|
|
|
Post by tsampikos on May 13, 2023 14:45:43 GMT 2
Το βασικο ηχοσυστημα ειναι για πεταμα. Αν υπολογισεις οτι με 600-700 ευρω ουτε ενα ενισχυτη της προκοπης δεν παιρνεις, μια χαρα παιζει το HK. Οχι τοσο σε θεμα δυναμης οσο οτι ο ηχος ειναι καθαρος. Δεν εχει πολλα μπασα αλλα εχει κρυσταλλινες υψηλες. Must για εμενα. Φαντάζομαι για να αναφέρεσαι σε τέτοια ποσα θα είσαι χαιφιντελας! Δεν έχω φοβερες απαιτήσεις. Σε σχέση πχ με το απλο σύστημα της F48 έχει διαφορα ; Βλέπω ότι στη u11 πχ δεν έχει ενδιάμεσο στάδιο. Είτε το στάνταρ με τα 6 ηχεία είτε τα ΗΚ με τα 12 Το βασικο ηχοσυστημα της F48 δεν το εχω ακουσει. Ακουσα το βασικο της U11. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις θα σε βολεψει. Το κοστος του Hk το κανει πολυ ελκυστικο σε σχεση αποδοση/τιμη. Το βασικο με το ΗΚ ειναι η μερα με την νυχτα οποτε αν μπορεις να πιεσεις λιγο την τιμη να το προσθεσεις θα το ευχαριστηθεις στο ποσο καθαρος ειναι ο ηχος στις υψηλες συχνοτητες
|
|
georgek
Expert
Μοντέλο: F48 LCI
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Χρώμα: Mineral White
Οθόνη: Εργοστασιακή 8,8
Κάτοχος από: 5/2021
|
Post by georgek on May 13, 2023 20:16:16 GMT 2
Φαντάζομαι για να αναφέρεσαι σε τέτοια ποσα θα είσαι χαιφιντελας! Δεν έχω φοβερες απαιτήσεις. Σε σχέση πχ με το απλο σύστημα της F48 έχει διαφορα ; Βλέπω ότι στη u11 πχ δεν έχει ενδιάμεσο στάδιο. Είτε το στάνταρ με τα 6 ηχεία είτε τα ΗΚ με τα 12 Το βασικο ηχοσυστημα της F48 δεν το εχω ακουσει. Ακουσα το βασικο της U11. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις θα σε βολεψει. Το κοστος του Hk το κανει πολυ ελκυστικο σε σχεση αποδοση/τιμη. Το βασικο με το ΗΚ ειναι η μερα με την νυχτα οποτε αν μπορεις να πιεσεις λιγο την τιμη να το προσθεσεις θα το ευχαριστηθεις στο ποσο καθαρος ειναι ο ηχος στις υψηλες συχνοτητες δεν το εχω ακουσει το hk αλλα πιστευω οτι κατι παραπανω θα δίνει ειδικα σε ΚΑΛΑ αρχεια μουσικης , εαν βαλεις τιποτα καγκελια άστο καλυτερα χαχχαχαχχαχα αλλα και στο απλό εγω που βαζω καλες ηχογραφισεις με 320 kbps ειναι πολυ καλο !!!!! δεν το περιμενα !!!
|
|
ig
Expert
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on May 13, 2023 21:06:33 GMT 2
Εγώ πριν παραγγείλω το HK σε U11 μίλησα με το ξάδερφο μου που έχει κατάστημα με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Δεν το συζήτησε καθόλου, μου είπε να βάλω το εργοστασιακό. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν εκτός από ταλαιπωρία και πολύ πιο ακριβό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως από το ΗΚ. Παίζει καθαρά και ποιοτικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις μου.
|
|
|
Post by Stefanos on May 13, 2023 21:26:42 GMT 2
Άκουσα σήμερα το απλο. Δυνατο είναι και σε σήμα από ραδιόφωνο απλά στο πολύ δυνατο μπούκωνε. Καταλαβαίνω πως θα είναι το ΗΚ. Σε σχέση με το απλο της F48 καλύτερο μου ακούστηκε.
|
|
spet
Expert
Χρώμα: Space Silver
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on May 15, 2023 20:18:26 GMT 2
Δε ξερω εαν βγαινει ακρη ηχιτικα απο το βιντεο αλλα παρουσιαζει το Harman. Ακουγεται καλα αλλα δεν εχω εικονα του απλου
|
|
|
Post by Stefanos on May 15, 2023 21:07:22 GMT 2
Δε ξερω εαν βγαινει ακρη ηχιτικα απο το βιντεο αλλα παρουσιαζει το Harman. Ακουγεται καλα αλλα δεν εχω εικονα του απλου Το είδα και εγώ. Από βίντεο στο you tube δεν μπορείς να παρουσιάσεις πηγή ήχου γιατί στην τελική ο ήχος που θα ακούσεις είναι αυτό της συσκευής αναπαραγωγής του βίντεο. Το στάνταρ που δοκίμασα το Σάββατο στο Σφακ ήταν καλύτερο από το απλο της F48, αλλά φυσικά και αυτο κουνάνε ψηλά και έχανε σε λεπτομέρεια. Ίσως να το έβαζα, ισως όχι. Πάντως σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο !
|
|
stavrosapo
Expert
Χρώμα: Cape York Green
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
|
Post by stavrosapo on Dec 3, 2023 17:20:35 GMT 2
Καλησπέρα.Νεος κάτοχος.Εχω βάλει HK η απόδοση είναι πολύ ικανοποιητική για τα δικά μου γούστα. Κρυστάλλινος ήχος πολύ ωραίο φινίρισμα το λογότυπο της Harman Kardon φωτιζόμενο όλα τα λεφτά.Αν βαστάει η τσέπη (γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε) τα βάζεις και ξεμπερδεύεις για μελλοντική αναβάθμιση.
|
|