alexis17
Enthousiast
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 30e
|
Post by alexis17 on Nov 30, 2023 12:41:15 GMT 2
Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος x1 30e και θα ήθελα τι γνώμη σας σχετικά με ένα πρόβλημα το οποίο έχω διαπιστώσει. Το αυτοκίνητο έχει μόλις 1600 χλμ και μου εμφανίζει ένα τρίξιμο κυρίως όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και προσπαθώ να παρκάρω. Στην αρχή ήταν ανεπαίσθητο αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει χειροτερέψει. Δεν είμαι σίγουρος εάν συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της κίνησης του οχήματος αλλά σίγουρα κάνει τριγμούς 2 φορές κατά την πλήρη περιστροφή όταν παρκάρω.
|
|
|
Post by stratisk on Nov 30, 2023 23:23:56 GMT 2
Καλησπέρα είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα το mini της συζύγου. Το πηγα στο Σπανο και "ξεκλειδωσαν" το τιμόνι, σαν να ήθελαν να του αλλάξουν θέση, το κουνησαν πανω-κάτω, μεσα-εξω, και μετά ξανά στη θέση του και τρίξιμο έφυγε. 2 λεπτά δουλειά και ελπίζω θα είσαι μια χαρα
|
|
alexis17
Enthousiast
|
Post by alexis17 on Dec 2, 2023 13:21:05 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, το δοκίμασα και όντως σταμάτησε να το κάνει.
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Dec 4, 2023 8:19:07 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, το δοκίμασα και όντως σταμάτησε να το κάνει. Τελικά το "πρόβλημα" λύθηκε; Γιατί παρατηρώ και εγώ ότι το κάνει σε μικρό βαθμό αν και το έχω περπατήσει μόλις 70Κm
|
|
alexis17
Enthousiast
|
Post by alexis17 on Dec 6, 2023 16:08:00 GMT 2
Σταμάτησε να το κάνει, όμως παρατηρώ ότι έχει κάποια δυσκολία όταν προσπαθείς να προσαρμόσεις το τιμόνι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω άποψη αλλά δεν θα δικαιολογούσα κανένα πρόβλημα σε τόσα λίγα χλμ. Σε ένα ξένο φόρουμ διάβαζα ότι σε καινούργιο x1 άλλαξε ένας κολόνα τιμονιού και μετά από λίγο του εμφανίστηκε πάλι πρόβλημα.Εύχομαι να έχουμε απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
|
|