|
Post by bmwnewbie on Sept 1, 2024 20:27:31 GMT 2
Έχει ανάψει check engine που δε σβήνει εδώ και 2 μέρες. Πραγματικά αν δεν είναι κακή βενζίνη (που μάλλον δεν είναι γιατί ξαναέβαλα) θα είναι μεγάλη απογοήτευση για καινούριο αυτοκίνητο.
|
|
|
Post by andreasg84 on Sept 1, 2024 22:15:52 GMT 2
Έχει ανάψει check engine που δε σβήνει εδώ και 2 μέρες. Πραγματικά αν δεν είναι κακή βενζίνη (που μάλλον δεν είναι γιατί ξαναέβαλα) θα είναι μεγάλη απογοήτευση για καινούριο αυτοκίνητο. δοκιμασε να κάνεις ένα hard reset (κρατάς παρατεταμένα για περίπου 30 δευτερόλεπτα το κουμπί του ήχου) και μετά δες αν στο βγάζει… μια φορά το είχε κάνει και σε μένα ακριβώς μέρα από ένα update και μίλησα με την bmw Hellas και μου το είπαν ότι είναι κάποιο κόλλημα
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 2, 2024 7:53:31 GMT 2
Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ!
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Sept 8, 2024 9:25:34 GMT 2
Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ! Τελικά τι έκανες;Ακόμη σου ανάβει;
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 9, 2024 21:52:04 GMT 2
Ναι αν και εχω κανει απο τότε και 3 γεμίσματα. Έχω κλείσει ραντεβού για αυτή την εβδομάδα. Θα ενημερώσω όταν έχω νέα. Δεν πρέπει να ειναι κάτι σοβαρό καθώς το αυτοκίνητο δε φαινεται να έχει κάτι, αλλά θα δείξει.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 17, 2024 13:50:45 GMT 2
Λοιπόν το αυτοκινητο πήγε στο συνεργείο. Μου είπαν αρχικά ότι θα κοιτούσαν αν υπήρχε κάποια διαρροή αέριων ρύπων και την βαλβίδα στο ντεπόζιτο βενζίνης. Τελικά δε βρήκαν κάτι απλά έσβησαν την ένδειξη η οποία δεν ξαναναψε. Είπαν ότι προληπτικά θα αλλάξουν κάποια στιγμή τη βαλβίδα μήπως και τυχόν άναψε λαμπάκι λογω αυτης.
ΥΓ: Έκανα και μια ερώτηση τι γίνεται και με την ανάκληση της πλακέτας φρένων γιατί μου είχε έρθει επιστολή και έχουν περάσει 8 μήνες. Και ο "τεχνικος συμβουλος" εκεί μου έβγαλε ένα ενημερωτικό χαρτί που έλεγε η BMW οτι θα το αλλάξει μόνο αν υπάρξει ένδειξη στην οθόνη, αλλιώς δεν. Επίσης, έλεγε ότι αν συμβεί μπορεί να υπάρξει απώλεια ABS, EBD κλπ. Και μου ζητάει υπογραφή ότι ενημερώθηκα. Όταν ρωτησα "και αν δεν υπογράψω;", πιο πολύ για πλάκα, καθώς το χαρτί ήταν απλά μια ενημέρωση, η απάντηση ήταν "δεν μπορώ να σας δώσω πίσω το αυτοκίνητό σας".
Καταλαβαίνετε ότι έγινα Τούρκος. Με ποιό δικαίωμα δε θα μου έδιναν πίσω το δικό μου αυτοκίνητο, εκτός δηλαδή αν στην άδεια κυκλοφορίας γράφει και το ονομά τους ως ιδιοκτήτες. Έρχεται και κάποια στιγμή ένας τεχνικός σύμβουλος που έκανε τον PR εκεί και να μου λεει με απόλυτο υφος να μη φωνάζω γιατί ενοχλώ τους συναδέλφους του και τους πελάτες μπροστά στην αντιπροσωπεία.
1) Αν οι συνάδελφοι δε θέλουν ενόχληση να μη λένε ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σηκώνουν νομικά μέτρα και να ξέρουν ότι δεν είναι όλοι χάπατα που θα φοβηθούν απο μια τέτοια ατάκα. 2) Αυτοί που είναι μπροστά στη βιτρίνα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ πελάτες. Πελάτης εκείνη τη στιγμή εκεί ήμουν μόνο εγώ, ο οποίος έχω δωσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Καλό θα ήταν να το καταλάβει ο συγκεκριμένος κυριος.
Ευτυχώς ο υπεύθυνος του συνεργείου είχε πολύ καλή συμπεριφορά και έδρασε πολύ επαγγελματικά αλλά και με κατανόηση. Είπε οτι προφανώς δε μπορεί να κρατήσει κανεις το αυτοκίνητο εκεί και προσπάθησε να εξυπηρετήσει όσο γινόταν με ότι του είπα. Παντού τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι είτε καλή είτε κακή.
Γενικά τέλος καλό όλα καλά.
|
|
dis
Enthousiast
Χρώμα: Black Sapphire
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by dis on Sept 17, 2024 16:40:43 GMT 2
Τελικά υπέγραψες ;
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 17, 2024 21:17:21 GMT 2
Ναι υπέγραψα, αλλά όχι για να μου δώσουν το αυτοκίνητο. Έτσι και αλλιώς θα υπέγραφα, η ατάκα δε μου άρεσε.
|
|
|
Post by tsampikos on Sept 17, 2024 21:35:04 GMT 2
Πο πο πο ακου βλακειες που σου ειπαν ρε φιλε. Απαραδεκτοι ειναι οι τυποι.
|
|
stavrosapo
Expert
Χρώμα: Cape York Green