|
Post by erodios on Sept 8, 2024 13:50:11 GMT 2
Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα μια Χ1 23i και σήμερα μου με το που άναψα τον κινητήρα μου έβγαλε ένα σφάλμα check control
"Ελάττωμα στο συγκρότημα κινησης - αδύνατη η οδήγηση καλέστε οδική βοηθεια"
Σβηνω-αναβω κινητήρα έφυγαν όλα και είναι σαν να μην είχε γίνει ποτέ. Μπήκα και στην κατάσταση αυτοκινήτου και δεν υπάρχει καμία εγγραφή. Έκτοτε δεν μου έχει ξαναβγεί 2-3 φορές που το οδήγησα. Αύριο θα μιλήσω με το service του Σφακιανάκη.
Έχει ξανατυχει σε κάποιον; Είναι κάτι ανησυχητικο; Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάποιος σενσορας μπερδεύτηκε η κάποιο θέμα software είναι.
|
|
dis
Enthousiast
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by dis on Sept 8, 2024 17:23:09 GMT 2
Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα μια Χ1 23i και σήμερα μου με το που άναψα τον κινητήρα μου έβγαλε ένα σφάλμα check control "Ελάττωμα στο συγκρότημα κινησης - αδύνατη η οδήγηση καλέστε οδική βοηθεια" Σβηνω-αναβω κινητήρα έφυγαν όλα και είναι σαν να μην είχε γίνει ποτέ. Μπήκα και στην κατάσταση αυτοκινήτου και δεν υπάρχει καμία εγγραφή. Έκτοτε δεν μου έχει ξαναβγεί 2-3 φορές που το οδήγησα. Αύριο θα μιλήσω με το service του Σφακιανάκη. Έχει ξανατυχει σε κάποιον; Είναι κάτι ανησυχητικο; Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάποιος σενσορας μπερδεύτηκε η κάποιο θέμα software είναι. Τι εννοείς "Σβηνω-αναβω κινητήρα" ; Εϊχε πάρει μπροστά παρά το σφάλμα ; Το ίδιο μου έβγαλε προχτές αλλά δεν εκκινούσε καν. Πήρε μπροστά μόνο μετά από επανεκκίνηση του idrive και έκτοτε γύρω στα 1000 km είναι σαν να μη συνέβη τίποτα. Από BMW call center και εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο πλήρης απογοήτευση. Αν τους μιλούσα κινέζικα μικρότερη θα ήταν η απορία τους. Από τη μια αφού δουλεύει τώρα ασ' το κι αν το ξανακάνει το βλέπουμε κι απ΄την άλλη πρέπει να γίνει διάγνωση που θα διακρέσει πολύ οπότε πρέπει να το φέρεις να μας το αφήσεις...
|
|