|
Post by stratisk on Sept 23, 2024 13:39:05 GMT 2
καλησπέρα,
μέσα στις προηγούμενες μέρες μου ήρθε update του idrive 8 στο version 07.2024.40. Απο χθες παρατήρησα ότι σταμάτησε να μπαίνει αυτόματα το χειρόφρενο όταν σβήνω την μηχανή και πρέπει να πατήσω το P για να μπει. Μπήκα απο το μενου και προσπάθησα να το επαναφέρω σε auto-apply, αλλά μου έλεγε κάτι τύπου "Function not currently available"
Το έβαλα σήμερα σε deep sleep για να δω αν θα φτιάξει, αλλά εν τω μεταξύ είδα στο bimmerpost ότι και αλλού έχει χτυπήσει το ίδιο πρόοβλημα (https://u11.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2124780), οπότε είπα να ρωτήσω αν το έχετε και άλλοι το ίδιο θέμα. Ελπίζω να φτιάξει με το deep sleep και να μπορώ να το επαναφέρω
|
|
|
Post by stratisk on Sept 24, 2024 8:06:29 GMT 2
Καλημέρα, update, τελικά φάινεται βιάστηκα λίγο, μπόρεσα να επαναφέρω την επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση του χειρόφρενου όταν σβήνεις τη μηχανή. Το περίεργο είναι ότι μπορείς να το επιλέξεις αυτό όταν η μηχανή δουλεύει αλλά όχι όταν έχεις σβήσει το αμάξι...
|
|
gnemtzas
Enthousiast
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Κάτοχος από: 17/11/23
|
Post by gnemtzas on Sept 24, 2024 16:32:53 GMT 2
έχεις δίκιο το ίδιο έκανα κ εγώ σήμερα απλά ας προσέξουν όλοι όσοι έκαναν την αναβάθμισή γιατί η συγκεκριμένη επιλογή απενεργοποιείται κ θέλει εκ νέου ρύθμιση. Εγώ πάντως clocktwo δεν είδα...
|
|
|
Post by stratisk on Sept 25, 2024 19:59:49 GMT 2
Update 2: σήμερα ξαναγύρισε σε μη αυτόματη ενεργοποίηση- προφανώς είναι κάποιο bug του update, θα έλεγα αν το έχετε και άλλοι μήπως ενημερώσουμε την bmw ως σύλλογος μπας και πιεσουν να βγει διορθωτικό patch, είναι αρκετά ενοχλητικό.
Clock two δεν είδα ούτε εγώ αν και δεν μπορώ να πω ότι το έψαξα πολυ
|
|
gnemtzas
Enthousiast
|
Post by gnemtzas on Sept 30, 2024 16:48:47 GMT 2
Και το δικο μου μετά απο μερικές μέρες ξαναγύρισε σε χειροκίνητη ενεργοποίηση του χειρόφρενου. Προσοχή...
|
|
|
Post by bmwnewbie on Oct 2, 2024 13:34:31 GMT 2
Εμένα μου φαίνεται ότι κάπως δεν υπολογίζει σωστά (ή έστω το ιδιο με πριν) τη μεση κατανάλωση. Αλλά μπορει να ειναι και η ιδέα μου.
|
|
gnemtzas
Enthousiast
|
Post by gnemtzas on Oct 3, 2024 17:57:18 GMT 2
Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί με το ίδιο στυλ οδήγησης και τις ίδιες διαδρομές καθημερινά μου δίνει λίγο υψηλότερη μέση κατανάλωση. Και νόμιζα ότι βάρυνε το πόδι μου!
|
|
|
Post by bmwnewbie on Oct 3, 2024 22:53:11 GMT 2
Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί με το ίδιο στυλ οδήγησης και τις ίδιες διαδρομές καθημερινά μου δίνει λίγο υψηλότερη μέση κατανάλωση. Και νόμιζα ότι βάρυνε το πόδι μου!
Ναι και μένα έτσι μου φάνηκε. Οπότε 3 τα τινά: 1) Είναι η ιδέα μας 2) Δεν είναι η ιδέα μας και απλά κάνει λάθος υπολογισμό. 3) Δεν είναι η ιδέα μας και άλλαξαν κάτι στη χαρτογράφηση. Τουλαχιστον να πήραμε και κάνα άλογο χαχα
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 4, 2024 9:17:49 GMT 2
Ναι και μένα έτσι μου φάνηκε. Οπότε 3 τα τινά: 1) Είναι η ιδέα μας 2) Δεν είναι η ιδέα μας και απλά κάνει λάθος υπολογισμό. 3) Δεν είναι η ιδέα μας και άλλαξαν κάτι στη χαρτογράφηση. Τουλαχιστον να πήραμε και κάνα άλογο χαχα Απλα επεσε η θερμοκρασία, ζορίζεται λίγοτερο και επεσε οπως πεφτει καθε τέτοια εποχή η κατανάλωση
|
|
|
Post by bmwnewbie on Oct 6, 2024 19:01:55 GMT 2
Ναι και μένα έτσι μου φάνηκε. Οπότε 3 τα τινά: 1) Είναι η ιδέα μας 2) Δεν είναι η ιδέα μας και απλά κάνει λάθος υπολογισμό. 3) Δεν είναι η ιδέα μας και άλλαξαν κάτι στη χαρτογράφηση. Τουλαχιστον να πήραμε και κάνα άλογο χαχα Απλα επεσε η θερμοκρασία, ζορίζεται λίγοτερο και επεσε οπως πεφτει καθε τέτοια εποχή η κατανάλωση Δεν έπεσε...Ανέβηκε. Και έχω αλλάξει 15 αυτοκίνητα τέτοια διαφορά χειμώνα καλοκαίρι δεν είχε κανένα.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Oct 6, 2024 21:52:08 GMT 2
Θα φανεί πάντως πιστεύω σε λίγο καιρό τι συμβαίνει από το πόσα χιλιόμετρα βγάζει και στην αντλια.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Oct 22, 2024 11:02:09 GMT 2
Νομιζω ήταν η ιδέα μου. Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα κινειται η κατανάλωση.
|
|