|
Post by xRRx on Oct 10, 2018 19:11:36 GMT 2
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 10, 2018 21:11:40 GMT 2
Γενικά οι οδηγοί μεγάλων, ακριβών και premium αμαξιών θα έχουν και την αντίστοιχη έπαρση. Κάτι τα λεφτά που έχουν και δαπάνησαν κάτι η τεχνολογική υπέροχη ή τα άλογα δημιουργούν τέτοια σύνδρομα, μεγεθύνοντας και το ανδρικό μόριο στο μυαλό του ευτυχή κατόχου. Ευτυχώς εμείς εδώ μέσα με τη Χ1 μας, σεμνή και ταπεινή όπως είναι, δεν έχουμε τέτοια θέματα κ. Σπεσιαλίστα των φόρουμ 😎
|
|
|
Post by ppascho on Oct 10, 2018 21:34:36 GMT 2
Στην έρευνα συμμετείχανε οδηγοί της BMW?
|
|
|
Post by angelman on Oct 10, 2018 22:02:04 GMT 2
Είμαι περίεργος για τα αποτελέσματα αν γινόταν αντίστοιχη έρευνα στην Ελλάδα...
|
|
|
Post by 9 on Oct 10, 2018 23:23:48 GMT 2
Είμαι περίεργος για τα αποτελέσματα αν γινόταν αντίστοιχη έρευνα στην Ελλάδα... Είμαι σταματημένος σε φανάρι, σε διασταύρωση, σε δρόμο διπλής. Σταματημένος εγώ σημαίνει κόκκινο. Κόκκινο για μένα σημαίνει πράσινο για τους πεζούς. Πάει να περάσει μια γιαγιά τη διάβαση. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται μαλλιά ένας με μια BMW σειρά 1 από τον κάθετο δρόμο και, την ώρα που μπαίνει στον δρόμο που βρίσκομαι και διασταυρωνόμαστε, εγώ ψελλίζω "τι κάνει ρε ο καραγκιόζης". Διαβάζει τα χείλια μου και κοκαλώνει ακριβώς δίπλα μου. Κατεβάζουμε κι οι δυο τα παράθυρα και μου λέει αυτολεξεί: - Τι συμβαίνει, είπες κάτι; ... με ρωτάει με ύφος βαρύ, ίσαμε σαράντα καντάρια να 'ούμε. - Πας καλά; Προσπαθεί να περάσει η γιαγιά. Πράσινο για τους πεζούς είναι, δεν το είδες; - Όχι ρε, δεν το 'δα, τι θες; 😁 Και πριν προλάβω να τον ρωτήσω αν το είδος στο οποίο ανήκει έχει καμιά διαφορά από τα πρωτεύοντα θηλαστικά, μου είπε να πάω να γαμηθώ, πάτησε γκάζι κι χάθηκε στο απόγευμα προς άγνωστη κατεύθυνση με μια απότομη εξατμησιά.
|
|
|
Post by Sakis911 on Oct 12, 2018 10:21:06 GMT 2
Είμαι περίεργος για τα αποτελέσματα αν γινόταν αντίστοιχη έρευνα στην Ελλάδα... Είμαι σταματημένος σε φανάρι, σε διασταύρωση, σε δρόμο διπλής. Σταματημένος εγώ σημαίνει κόκκινο. Κόκκινο για μένα σημαίνει πράσινο για τους πεζούς. Πάει να περάσει μια γιαγιά τη διάβαση. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται μαλλιά ένας με μια BMW σειρά 1 από τον κάθετο δρόμο και, την ώρα που μπαίνει στον δρόμο που βρίσκομαι και διασταυρωνόμαστε, εγώ ψελλίζω "τι κάνει ρε ο καραγκιόζης". Διαβάζει τα χείλια μου και κοκαλώνει ακριβώς δίπλα μου. Κατεβάζουμε κι οι δυο τα παράθυρα και μου λέει αυτολεξεί: - Τι συμβαίνει, είπες κάτι; ... με ρωτάει με ύφος βαρύ, ίσαμε σαράντα καντάρια να 'ούμε. - Πας καλά; Προσπαθεί να περάσει η γιαγιά. Πράσινο για τους πεζούς είναι, δεν το είδες; - Όχι ρε, δεν το 'δα, τι θες; 😁 Και πριν προλάβω να τον ρωτήσω αν το είδος στο οποίο ανήκει έχει καμιά διαφορά από τα πρωτεύοντα θηλαστικά, μου είπε να πάω να γαμηθώ, πάτησε γκάζι κι χάθηκε στο απόγευμα προς άγνωστη κατεύθυνση με μια απότομη εξατμησιά.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα με την μάρκα αυτοκινήτου ότι και να οδηγείς το ίδιο είναι !!
|
|
|
Post by Panos on Oct 12, 2018 14:37:59 GMT 2
Ουυυ Ουυυ six six six !!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 12, 2018 21:17:29 GMT 2
Ουυυ Ουυυ six six six !!! Μισοδουλειά Πάνο... Έπρεπε να της βάλεις μια σημαία ΒMW ή έστω ένα κολιέ με το logo...
|
|
|
Post by johnkarak on Nov 4, 2019 10:29:06 GMT 2
Στην Ελλάδα δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές τις συναντάμε από κατόχους αυτοκινήτων κάθε μάρκας... Παιδεία μηδέν, ο δρόμος είναι δικός μας, πατάμε γκάζι κι όποιον πάρει ο χάρος!
|
|