|
Post by chris on Dec 28, 2018 2:54:39 GMT 2
Η Χ3 Μ στο Golden Hall σήμερα (btw ποσο πιο ποιοτικό τις γιορτες το Golden - Όαση μέσα στη μάζα που κυκλοφορεί στα πιο μαζικά εμπορικά καθως πλακώνει ότι να ναι από Αθήνα και επαρχία με κάτι ταλαιπωρημένα ή κολοφτιαγμενα αμάξια ρωτωντας αν το πάρκινγκ είναι «πληρωτό», λες και ζητάνε τίποτα πολλά λεφτά, με αποτέλεσμα να παρκάρουν σαν ζώα όπου βρουν απέξω). Στο συγκεκριμένο μπήκα και εγώ!! Άλλο όχημα, άλλο μέγεθος, άλλο γενικότερα. Είμαι σίγουρος ότι αν μέναμε κεντρική Ευρώπη, τουλάχιστον οι μισοί από εδώ μέσα θα είχαμε τέτοιου επιπέδου όχημα. Το αμάξι είναι μια σκάλα πάνω από το απλό Χ3 μόνο λόγω κινητήρα. Αν έχεις να δώσεις τόσα πας και σε Χ4, Χ5 και Χ6. Όταν εννοείς κεντρική Ευρώπη που αναφέρεσαι;
|
|
|
Post by angelo on Dec 28, 2018 9:58:05 GMT 2
Είδα τις προάλλες στο service ένα x3 m-pack 20d. Πιο επιβλητικό λόγω αυξημένου μεγέθους, και πιο επιθετικό λόγω του body-kit m-pack. Στο δια ταύτα όμως, με τον ίδιο κινητήρα το x1 μου σαφώς πιο γρήγορο και πιο οικονομικό, αφού έχει και 2-3-400 κιλά λιγότερα να μετακινήσει. Οπότε θα συμφωνήσω ότι ο κινητήρας του ανωτέρω "golden" x3 είναι όλα τα λεφτά, όμως δεν ξέρω αν αξίζει το συνολικό κοστολόγιο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Ένα νορμάλ x3 20d δυστυχώς κοστίζει 15-20.000 πάνω από ένα αντίστοιχο x1.
|
|
|
Post by 9 on Dec 28, 2018 10:11:29 GMT 2
|
|
|
Post by 1solidf20 on Dec 28, 2018 12:12:50 GMT 2
Είδα τις προάλλες στο service ένα x3 m-pack 20d. Πιο επιβλητικό λόγω αυξημένου μεγέθους, και πιο επιθετικό λόγω του body-kit m-pack. Στο δια ταύτα όμως, με τον ίδιο κινητήρα το x1 μου σαφώς πιο γρήγορο και πιο οικονομικό, αφού έχει και 2-3-400 κιλά λιγότερα να μετακινήσει. Οπότε θα συμφωνήσω ότι ο κινητήρας του ανωτέρω "golden" x3 είναι όλα τα λεφτά, όμως δεν ξέρω αν αξίζει το συνολικό κοστολόγιο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Ένα νορμάλ x3 20d δυστυχώς κοστίζει 15-20.000 πάνω από ένα αντίστοιχο x1. Στατικα μπορει να μην εντυπωσιαζει στις διαφορες αλλα λογω πισωκινητης πλατφορμας πηγαινει στον δρομο τελειως διαφορετικα απο Χ1. Ειναι θεμα τι προτιμα καποιος στην οδηγηση. Μπηκα και εγω σε αυτο στο Γκολντεν, για τα Ελληνικα δεδομενα δεν αξιζει η τιμη και 3λιτρο αλλα βεβαια εχουν πουληθει μερικα (φανταζομαι σε εφοπλιστες/βιομηχανους). Ομως το συγκεκριμενο Μ40 εχει καλες κρητικες στις χωρες που ειναι οικονομικα προσιτο.
|
|
|
Post by Dimitris70 on Dec 28, 2018 12:58:29 GMT 2
Εργαλείο! Δεν ξέρω για εσάς αλλά αν είχα φράγκα αυτό θα έπαιρνα⚡️ Αμαξάρα - καλοστημένο και φοβερό μοτέρ με ήχο που κροταλίζει άγρια! Όσα review έχω δει το αποθεώνουν. Άλλες τσέπες όμως.. 💵 💰
|
|
|
Post by chris on Dec 28, 2018 15:11:49 GMT 2
Σημειωτέον στην Ελλάδα δεν έχει πουληθεί ούτε ένα τέτοιο.. είχα ρωτήσει. Και αν Θυμαμαι καλά δυο υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό στο Golden hall και ένα μπλε. Δε θυμάμαι τι χρώμα υπήρχε στην αυτοκίνηση. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φιλο Δημήτρη. Εάν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα το συγκεκριμένο (γτ συνδυάζει πολυτέλεια, νεύρο, γκάζι, Μ κινητήρα και αλλά πολλά) και θα ηταν ότι πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας σε σχέση με τα πιο ογκώδη Χ που κυκλοφορούν. Όσο για το συγκεκριμένο της φωτό άποψη μου είναι ότι θα πουληθεί σε λίγους μήνες πολύ πιο κάτω από την αρχική τιμή σε κάποιο μεγάλο όνομα για να μη χαθούν και τα λεφτά της αγοράς από τον αντιπρόσωπο..
|
|
|
Post by 1solidf20 on Dec 28, 2018 18:25:31 GMT 2
Σημειωτέον στην Ελλάδα δεν έχει πουληθεί ούτε ένα τέτοιο.. είχα ρωτήσει. Και αν Θυμαμαι καλά δυο υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό στο Golden hall και ένα μπλε. Δε θυμάμαι τι χρώμα υπήρχε στην αυτοκίνηση. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φιλο Δημήτρη. Εάν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα το συγκεκριμένο (γτ συνδυάζει πολυτέλεια, νεύρο, γκάζι, Μ κινητήρα και αλλά πολλά) και θα ηταν ότι πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας σε σχέση με τα πιο ογκώδη Χ που κυκλοφορούν. Όσο για το συγκεκριμένο της φωτό άποψη μου είναι ότι θα πουληθεί σε λίγους μήνες πολύ πιο κάτω από την αρχική τιμή σε κάποιο μεγάλο όνομα για να μη χαθούν και τα λεφτά της αγοράς από τον αντιπρόσωπο.. Ειχα δει ενα στην Κηφισια με κανονικες πινακιδες. Βεβαια παιζει να ειναι της εταιρειας και να το εχουν στελεχη ή το εκθεσιακο. Αλλα γενικα ολα τα μοντελλα εχουν πωλησεις στην Ελλαδα απλα μερικα ειναι ελαχιστες.
|
|
|
Post by chris on Dec 28, 2018 23:39:59 GMT 2
Σημειωτέον στην Ελλάδα δεν έχει πουληθεί ούτε ένα τέτοιο.. είχα ρωτήσει. Και αν Θυμαμαι καλά δυο υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό στο Golden hall και ένα μπλε. Δε θυμάμαι τι χρώμα υπήρχε στην αυτοκίνηση. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το φιλο Δημήτρη. Εάν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα το συγκεκριμένο (γτ συνδυάζει πολυτέλεια, νεύρο, γκάζι, Μ κινητήρα και αλλά πολλά) και θα ηταν ότι πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας σε σχέση με τα πιο ογκώδη Χ που κυκλοφορούν. Όσο για το συγκεκριμένο της φωτό άποψη μου είναι ότι θα πουληθεί σε λίγους μήνες πολύ πιο κάτω από την αρχική τιμή σε κάποιο μεγάλο όνομα για να μη χαθούν και τα λεφτά της αγοράς από τον αντιπρόσωπο.. Ειχα δει ενα στην Κηφισια με κανονικες πινακιδες. Βεβαια παιζει να ειναι της εταιρειας και να το εχουν στελεχη ή το εκθεσιακο. Αλλα γενικα ολα τα μοντελλα εχουν πωλησεις στην Ελλαδα απλα μερικα ειναι ελαχιστες. Εγώ μιλάω για το Χ3 Μ40ι.. είχα ρωτήσει στην έκθεση του αυτοκινήτου τον πωλητη που αγόρασα τη δικιά μου X1 και μου είπε ότι δεν έχει πουληθεί καμία και υπάρχουν μόνο δυο Ελλάδα. Τώρα μπορεί να ήρθαν κι άλλες ή ν πουλήθηκε καμία..
|
|
|
Post by angelo on Dec 29, 2018 10:18:43 GMT 2
Ο κινητήρας είναι πολύ ωραίος, έχει ο πεθερός μου το x3 3.0lt βενζίνη της πρώτης γενιάς και χαίρεσαι να τον ακούς και να τον γκαζώνεις. Η ένστασή μου έγκειται στο υπερβολικό φόρτωμα των αυτοκινήτων με αξεσουάρ κλπ που δεν πραγματικά εκτοξεύουν τις τιμές. Θα προτιμούσα μια 4αρα ή 5αρα βέβαια με αυτό τον κινητήρα και setup, παρά ένα x1-2-3-4-5-6-7.
Αν και η πισωκίνητη πλατφόρμα σίγουρα θα δίνει άλλη αίσθηση οδήγησης, και θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να οδηγήσω ένα x3 για να δω διαφορές.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Dec 29, 2018 13:30:21 GMT 2
Ειχα δει ενα στην Κηφισια με κανονικες πινακιδες. Βεβαια παιζει να ειναι της εταιρειας και να το εχουν στελεχη ή το εκθεσιακο. Αλλα γενικα ολα τα μοντελλα εχουν πωλησεις στην Ελλαδα απλα μερικα ειναι ελαχιστες. Εγώ μιλάω για το Χ3 Μ40ι.. είχα ρωτήσει στην έκθεση του αυτοκινήτου τον πωλητη που αγόρασα τη δικιά μου X1 και μου είπε ότι δεν έχει πουληθεί καμία και υπάρχουν μόνο δυο Ελλάδα. Τώρα μπορεί να ήρθαν κι άλλες ή ν πουλήθηκε καμία.. X3 m40i του κουτιου με κανονικες Ελλ πινακιδες ειδα στην Κηφισια πριν μερικες εβδομαδες...οπως ειπα σε Κηφισια και Γλυφαδα βλεπεις ολα τα τελευταια μοντελλα σε ολους του συνδυασμους με κανονικες Ελληνικες πινακιδες, απλα δεν ειναι τοσα πολλα κομματια. Οι πωλητες γενικα ειναι ασχετοι σε πολλα θεματα και ουτε ξερουν τι πουλαει ο αλλος ντηλερ πιστευω (ουτε και ενδιαφερονται φυσικα).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2018 19:14:17 GMT 2
Eθεάθη πρίν απο λίγο μια X3 M40i μπλέ σκούρο στη Νέα Ερυθραία. Με κανονικές πινακίδες. Προφανώς την ίδια έχουμε δεί όλοι!
|
|
|
Post by chris on Dec 29, 2018 22:00:37 GMT 2
Eθεάθη πρίν απο λίγο μια X3 M40i μπλέ σκούρο στη Νέα Ερυθραία. Με κανονικές πινακίδες. Προφανώς την ίδια έχουμε δεί όλοι! Το μπλε σκούρο δεν ήταν στην εκθεση αυτοκινήτου;;;
|
|
|
Post by chris on Dec 29, 2018 22:03:27 GMT 2
Εγώ μιλάω για το Χ3 Μ40ι.. είχα ρωτήσει στην έκθεση του αυτοκινήτου τον πωλητη που αγόρασα τη δικιά μου X1 και μου είπε ότι δεν έχει πουληθεί καμία και υπάρχουν μόνο δυο Ελλάδα. Τώρα μπορεί να ήρθαν κι άλλες ή ν πουλήθηκε καμία.. X3 m40i του κουτιου με κανονικες Ελλ πινακιδες ειδα στην Κηφισια πριν μερικες εβδομαδες...οπως ειπα σε Κηφισια και Γλυφαδα βλεπεις ολα τα τελευταια μοντελλα σε ολους του συνδυασμους με κανονικες Ελληνικες πινακιδες, απλα δεν ειναι τοσα πολλα κομματια. Οι πωλητες γενικα ειναι ασχετοι σε πολλα θεματα και ουτε ξερουν τι πουλαει ο αλλος ντηλερ πιστευω (ουτε και ενδιαφερονται φυσικα). Αυτο για τους πωλητές που λες δεν ισχύει. Είναι καθαρά στον άνθρωπο. Άσχετους στο επάγγελμα τους βρίσκεις παντού. Στο χέρι του καθενός είναι να ασχοληθεί και να μάθει. Επίσης οι πωλητές παίζουν με bonus πωλήσεων. Επομένως είναι λογικό να ξερουν και να ενδιαφέρονται τι πουλάει ο άλλος dealer και πως το πουλάει.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Dec 30, 2018 9:40:11 GMT 2
X3 m40i του κουτιου με κανονικες Ελλ πινακιδες ειδα στην Κηφισια πριν μερικες εβδομαδες...οπως ειπα σε Κηφισια και Γλυφαδα βλεπεις ολα τα τελευταια μοντελλα σε ολους του συνδυασμους με κανονικες Ελληνικες πινακιδες, απλα δεν ειναι τοσα πολλα κομματια. Οι πωλητες γενικα ειναι ασχετοι σε πολλα θεματα και ουτε ξερουν τι πουλαει ο αλλος ντηλερ πιστευω (ουτε και ενδιαφερονται φυσικα). Αυτο για τους πωλητές που λες δεν ισχύει. Είναι καθαρά στον άνθρωπο. Άσχετους στο επάγγελμα τους βρίσκεις παντού. Στο χέρι του καθενός είναι να ασχοληθεί και να μάθει. Επίσης οι πωλητές παίζουν με bonus πωλήσεων. Επομένως είναι λογικό να ξερουν και να ενδιαφέρονται τι πουλάει ο άλλος dealer και πως το πουλάει. Oσους εχω δει γενικα ασχετοι γιατι για να κανεις πωλησεις δεν εχει σημασια ποσο ξερεις αυτο που πουλας αλλα αν μπορεις να πουλησεις οτιδηποτε ειτε ειναι BMW ειτε ΚΙΑ. Δεν νομιζω οτι ενδιαφερονται στον Σφακ τι κανει ο Σπανος, ισως για τις συνολικες πωλησεις μονο. Αλλα τεσπα δεν ξερω, ουτε ειναι ενδιαφερον να ασχοληθω περισσοτερο.
|
|
|
Post by chris on Dec 30, 2018 13:34:03 GMT 2
Αν δεν ενδιαφερόντουσαν στο σφακ τι γίνεται στο σπανο (και το αντίστροφο) τότε θα είχαν οι μελλοντικοί αγοραστές την έκπτωση που είχα κι εγώ στην αγορά του αυτοκινήτου.. Έσω συζητήσει με πωλητές (όχι απαραίτητα στα αυτοκινητα) που δεν ήξεραν βασικές λειτουργίες ή επιλογές μιας Α συσκευής. Από την άλλη είναι και πολλοί αγοραστές που απλά θέλουν να περάσουν την ώρα του σε μαγαζιά, αντιπροσωπείες και αυτοί κάνουν μπαμ ότι δε πρόκειται να αγοράσουν.. επομένως δέχονται και τις ανάλογες απαντήσεις..
|
|