|
Post by Stefanos on Jan 12, 2018 23:52:28 GMT 2
Βασίλη είναι πιο ακριβή η Χ2 ενώ η GLA έχει στις μικρές εκδόσεις τους πολύ αξιόπιστους και καλούς diesel της Ρενώ και δη με αυτόματο κιβώτιο. Πιο πολύ θα κανιβαλισει πωλήσεις από την Χ1 φοβάμαι. Οι γκόμενες που οδηγούν τα leasing ή οι μη έχοντες οικογένεια άνετα θα προτιμήσουν το πιο σπορ αμάξι.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 12, 2018 23:55:42 GMT 2
Βασίλη είναι πιο ακριβή η Χ2 ενώ η GLA έχει στις μικρές εκδόσεις τους πολύ αξιόπιστους και καλούς diesel της Ρενώ και δη με αυτόματο κιβώτιο. ...εμείς παινεύουμε το δικό μας! Άσε τη Mercedes να κάνει τα δικά της και να πουλάει αυτοκίνητα με γαλλικό μοτέρ.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 12, 2018 23:58:48 GMT 2
Βασίλη είναι πιο ακριβή η Χ2 ενώ η GLA έχει στις μικρές εκδόσεις τους πολύ αξιόπιστους και καλούς diesel της Ρενώ και δη με αυτόματο κιβώτιο. ...εμείς παινεύουμε το δικό μας! Άσε τη Mercedes να κάνει τα δικά της και να πουλάει αυτοκίνητα με γαλλικό μοτέρ. Να είμαστε αντικειμενικοί βρε συ ! Το dci τον είχα δυο χρονια και ήταν το μόνο που άξιζε στο αμάξι. Τράβαγε καλά, πολιτισμένα, σούπερ οικονομικός και δοκιμασμένος. Χαζοί λες να ήταν στη Μερσεντές να τον αγοράσουν;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 13, 2018 0:04:59 GMT 2
Δεν έχεις άδικο, αλλα με αυτή τη λογική θα πρέπει στη χωριάτικη να βάζουμε white cheese απο τη Δανία επειδή είναι πιο φτηνό, και όχι φέτα ελληνική. Πάλι έμπλεξα το φαγητό στο θέμα μας. Μήπως να το κοιτάξω σε ειδικό; Χεχεχε!!!
|
|
|
Post by Panos on Jan 13, 2018 8:58:11 GMT 2
Συγνώμη αλλά φαίνεται τεράστια στην φωτογραφία. Το λέω αυτό γιατί κάθετε δίπλα σε 3αρα η οποία φαίνεται πολυ μικρή μπροστά της. Ειδικά το μπροστινό μέρος είναι πολύ επιβλητικό και τεράστιο. Δεν ξέρω αν φταίνε οι φώτο αλλά εγώ έτσι το βλέπω. Αν δεν με γελάν τα μάτια μου πρέπει να είναι ποιο μεγάλη από την GLA....
|
|
|
Post by Thanassis on Jan 13, 2018 10:14:40 GMT 2
Συμφωνώ με τον Στέφανο για το μοτέρ. Δεν είμαι σίγουρος για τον τίτλο GLA killer, γιατί, θεωρώ ότι είναι θέμα τιμολογιακής πολιτικής. Πάντως, προσωπικά, ενώ είχα ενθουσιαστεί στην αρχή με την Χ2, όσο περνά ο καιρός, βρίσκω ψεγάδια και, σίγουρα, μου αρέσει πιο πολύ η Χ1.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 19, 2018 12:22:48 GMT 2
Από σφακ σήμερα το πρωί. Με βλέπω να το δοκιμάζω
|
|
|
Post by Dimitris70 on Jan 19, 2018 12:29:24 GMT 2
Και ποιός δεν θέλει! Περιμένουμε εντυπώσεις..
|
|
|
Post by ppascho on Jan 19, 2018 13:36:37 GMT 2
πως σου φάνηκε από κοντά; δεν είναι ψαρωτικό;
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 19, 2018 14:14:12 GMT 2
πως σου φάνηκε από κοντά; δεν είναι ψαρωτικό; Σαν μεγαλύτερη Χ1, αλλά πράγματι πολύ εντυπωσιακή και πιο στιβαρή οπτικά! Ηταν και σε μαύρο με φούλ εξοπλισμό και έδειχνε γαμάτη! ΥΓ Είναι και λίγο βίτσιο μου να περνάω καθε μέρα από εκεί μπροστά και να χαζέυω τις μπέμπες! Αφού δεν οδηγώ ή βλέπω τη δική μου τουλάχιστον βλέπω τα test drive οχήματα και τα μτχ
|
|
|
Post by ppascho on Jan 19, 2018 16:45:58 GMT 2
Εμένα σαν Χ5 μου φάνηκε, μεγάλη, πλαδαρή και εντυπωσιακή. Η Χ1 είναι πολύ πιο αθλητική μπροστά της.
|
|
|
Post by emperor on Jan 19, 2018 20:07:40 GMT 2
Από σφακ σήμερα το πρωί. Με βλέπω να το δοκιμάζω Ήμουν κ εγώ αντιπροσωπεία κ είδα κ θαυμασα τις Χ3 κ Χ5 όπως κ την απίστευτη 5αρα! Δεν είναι το στυλ μου κανένα από τα δύο αλλά δεν παύουν να είναι αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα!
|
|
|
Post by Panos on Jan 19, 2018 20:24:38 GMT 2
Πολύ όμορφα είνα, αλλά η δικιά μας είναι μπιμπελό......
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 19, 2018 22:26:48 GMT 2
Πολύ όμορφα είνα, αλλά η δικιά μας είναι μπιμπελό...... Αφιερωμένο στην Χ1 μας 😂
|
|
|
Post by angelman on Feb 12, 2018 15:03:18 GMT 2
|
|