|
Post by andreasg84 on Mar 18, 2023 14:55:56 GMT 2
Από χθες το πρωι και αφού όταν μπήκα στο app βάζοντας το χρήστη και τον κωδικό (δεν γνωρίζω γιατί τα ζήτησε), σταμάτησε να μου δείχνει ενημερώσεις για το αυτοκίνητο. Τελευταία ενημέρωση είναι χθες το πρωι και όσο αγορά την τοποθεσία και όσο αφορά τα υπόλοιπα που βλέπεις μέσα από την εφαρμογή (ρεζερβουάρ, χλμ κτλ). Ξέρεις κανείς πως να το λύσω αυτό;
Έκανα σβήσιμο εφαρμογής και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα
|
|
|
Post by andreasg84 on Mar 18, 2023 15:17:32 GMT 2
Επίσης στην οθόνη που σου γράφει αναλυτικά τον καιρό, τώρα εμφανίζει μόνο την θερμοκρασία της μέρας και όχι αναλυτικά όπως το εμφάνιζε πριν.. θα τσεκάρω και τους χάρτες να δω αν είναι live με την κίνηση ή έχουν και αυτοί θέμα
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας γράψει
|
|
|
Post by andreasg84 on Mar 18, 2023 20:43:22 GMT 2
Τελικά βρήκα τι ήταν και το αναφέρω σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος… δεν έφταιγε το app απλά ήθελε επανεκκίνηση το infotainment. Το έψαξα και σε ξένα φόρουμ και αυτό διορθώνεται κρατώντας πατημένο το κουμπί του ήχου για περίπου 30 δευτερόλεπτα… θα κλείσει η οθόνη και συνεχίζεις να το κρατάς πατημένο και θα ανοιξει πάλι και το θέμα θα έχει διορθωθεί… παραθέτω και το κείμενο στα όπως το βρήκα Από τους 2 τρόπους που αναφέρει εγώ έκανα τον πρώτο και έπιασε
Hold the volume rocker in the center console down until the infotainment screen goes blank. Keep holding the volume rocker until it might do a second resetting/rebooting. It could take more than 30 seconds.
See if this corrects the problem.
If it doesn't correct the issue, try this:
How to do a HARD RESET:
Without depressing brake pedal, Press START/STOP button rapidly 3 times -> message in instrument cluster: ---> "Diagnose mode active"
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 18, 2023 22:26:19 GMT 2
Να σαι καλά που το μοιράστηκες !
|
|
giannis2017
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Mineral White
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by giannis2017 on Oct 17, 2023 21:41:38 GMT 2
Καλησπέρα!! Από προχθές έχει σταματήσει να ενημερώνεται το BMW app στο κινητό μου. Σήμερα που μπήκα στο αυτοκίνητο μου ζήτησε κωδικό για να ενημερωθεί το προφίλ μου. Αφού τον έβαλα έβγαινε μήνυμα "Δεν υπάρχει λήψη δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στην τρέχουσα θέση". Να συμπληρώσω ότι πάντα εκεί το πάρκαρα και δεν έχει πρόβλημα η περιοχή από σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το έκανα επανεκκίνηση πατώντας 30 δευτερόλεπτα το κουμπί του ήχου, αλλά και πάλι τίποτα. Αντιμετώπισε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; έχει κάποιος καμιά ιδέα πώς θα λυθεί;
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 18, 2023 6:33:47 GMT 2
Καλησπέρα!! Από προχθές έχει σταματήσει να ενημερώνεται το BMW app στο κινητό μου. Σήμερα που μπήκα στο αυτοκίνητο μου ζήτησε κωδικό για να ενημερωθεί το προφίλ μου. Αφού τον έβαλα έβγαινε μήνυμα "Δεν υπάρχει λήψη δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στην τρέχουσα θέση". Να συμπληρώσω ότι πάντα εκεί το πάρκαρα και δεν έχει πρόβλημα η περιοχή από σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το έκανα επανεκκίνηση πατώντας 30 δευτερόλεπτα το κουμπί του ήχου, αλλά και πάλι τίποτα. Αντιμετώπισε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; έχει κάποιος καμιά ιδέα πώς θα λυθεί; Θυμισε μας ποια Χ1 έχεις και από ποτε. Μπορεί απλά να έληξε το συμβολαιο της bmw με τον πάροχο.
|
|
giannis2017
Expert
|
Post by giannis2017 on Oct 18, 2023 8:12:27 GMT 2
Καλημέρα Στέφανε!!! Έχω την X1 sDrive20i από 21/09/2023.
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 18, 2023 10:34:40 GMT 2
Καλημέρα Στέφανε!!! Έχω την X1 sDrive20i από 21/09/2023. Ε τότε απλά θα είναι θέμα σύνδεσης με τον πάροχο. Παροδικό μεν σπαστικό δε. Φυσικά αν συνεχίσει μερες και δεν αφορά κάποια γενική δυσλειτουργία πρέπει να πας για έλεγχο.
|
|
giannis2017
Expert
|
Post by giannis2017 on Oct 19, 2023 13:49:38 GMT 2
Καλησπέρα Στέφανε!!! Τελικά το έλυσα το πρόβλημα. Είχα αγοράσει μια θήκη για το κινητό after market από Amazon και αυτή είχε μπλοκάρει το σήμα του κλειδιού με αποτέλεσμα αυτό που έγραψα πιο πάνω. Σήμερα έβγαλα την θήκη και όλα λειτουργούν κανονικά
|
|
spet
Expert
Χρώμα: Space Silver
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line