|
Post by tsampikos on Mar 27, 2023 23:22:29 GMT 2
Καλησπερα σας, ελπιζω να σας την σπαει και εσας το auto start stop! Εχει βρει κανεις πως να το απενεργοποιησει;
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 28, 2023 9:36:09 GMT 2
Καλησπερα σας, ελπιζω να σας την σπαει και εσας το auto start stop! Εχει βρει κανεις πως να το απενεργοποιησει; Στην f48 το απενεργοποιουσες με coding.
|
|
|
Post by chrisk on Mar 28, 2023 14:01:00 GMT 2
Καλησπερα σας, ελπιζω να σας την σπαει και εσας το auto start stop! Εχει βρει κανεις πως να το απενεργοποιησει; Στις υβριδικές εκδόσεις απ’όσο έχω ενημερωθεί, δεν γίνεται. Με ορθόδοξο τρόπο τουλάχιστον.
|
|
|
Post by tsampikos on Mar 28, 2023 14:34:14 GMT 2
Καλησπερα σας, ελπιζω να σας την σπαει και εσας το auto start stop! Εχει βρει κανεις πως να το απενεργοποιησει; Στις υβριδικές εκδόσεις απ’όσο έχω ενημερωθεί, δεν γίνεται. Με ορθόδοξο τρόπο τουλάχιστον. εννοείς και τα mild hybrid ως υβριδικές εκδοσεις;
|
|
|
Post by dim31 on Mar 28, 2023 16:07:15 GMT 2
Καλησπερα σας, ελπιζω να σας την σπαει και εσας το auto start stop! Εχει βρει κανεις πως να το απενεργοποιησει; Πιστευω οτι γινεται Ρωτησε τον Αλεξ.Μπαιλα.Μπουτον απεν/ησης δεν εχει?
|
|
|
Post by chrisk on Mar 28, 2023 16:15:39 GMT 2
Στις υβριδικές εκδόσεις απ’όσο έχω ενημερωθεί, δεν γίνεται. Με ορθόδοξο τρόπο τουλάχιστον. εννοείς και τα mild hybrid ως υβριδικές εκδοσεις; Ναι. Σίγουρα για τα mild hybrid αλλά πιστεύω δεν θα διαφέρει και στα full
|
|
|
Post by andreasg84 on Mar 28, 2023 19:45:28 GMT 2
εννοείς και τα mild hybrid ως υβριδικές εκδοσεις; Ναι. Σίγουρα για τα mild hybrid αλλά πιστεύω δεν θα διαφέρει και στα full Στο sport mode μόνο γίνεται από όσο γνωρίζω
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 28, 2023 20:28:50 GMT 2
Στα mild hybrid δεν έχει όπως και στα πλήρως υβριδικά κουμπί απενεργοποίησης. Άρα εκεί σίγουρα δεν θα γίνεται
|
|
|
Post by chrisk on Mar 28, 2023 23:14:02 GMT 2
Ναι. Σίγουρα για τα mild hybrid αλλά πιστεύω δεν θα διαφέρει και στα full Στο sport mode μόνο γίνεται από όσο γνωρίζω Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μου φαίνεται ότι έχει σβήσει και στο sport mode. Σίγουρα δεν σβήνει με το παραμικρό, αλλά έχω αυτή την εντύπωση.
|
|
|
Post by pannos90 on May 9, 2023 22:36:32 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους!! Μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει κάτοχος X1 18i - U11 , Γενικά Απενεργοποιώ πάντα το START/STOP σε κάθε διαδρομή γιατί μέσα στην Κίνηση του κέντρου της Αθήνας είναι σπαστικό αλλα θέλω την γνώμη σας το κάνουμε σε φανάρια και κίνηση ;;; Βάζουμε Νεκρά ; Πατάμε Το χειρόφρενο ; Η απλά φρένο και περιμένουμε ;;
Ευχαριστώ πολύ Εκ των προτέρων γ
|
|
|
Post by sclord on May 10, 2023 8:14:59 GMT 2
Καλημέρα Πάνο, αν και ακόμα δεν είμαι ακόμα κάτοχος bmw μπορώ να σου απαντήσω, καθότι αυτά που ρωτάς αφορούν τη χρήση αυτόματου.
α) ΠΟΤΕ δε βάζεις νεκρά σε αυτόματο αυτοκίνητο, τη χρησιμοποιείς μόνο για ρυμούλκηση του αυτοκινήτου. β) Η μεγαλύτερη χρησιμότητα του start/stop είναι για μέσα στην κίνηση, αν σου τη σπάει και το θέλεις απενεργοποιημένο, απλά πατάς το φρένο. γ) Εναλλακτικά χρησιμοποιείς το auto hold, το οποίο επιτρέπει κατά την ακινητοποίηση να πάρεις το πόδι σου από το φρένο μέχρι να χρειαστεί να ξεκινήσεις. δ) Για το χειρόφρενο δεν έχω άποψη, μπορεί και να δουλεύει, αλλά δεν θα το χρησιμοποιούσα
|
|
|
Post by John-X1 on May 10, 2023 8:27:02 GMT 2
Το αυτοκινητο εχει λειτουργια Auto Hold, οποτε περιττη η οποιαδηποτε απορια περι νεκρας, χειροφρενου ή του τι πρεπει συμπληρωματικα να κανεις. Το μονο που θα πετυχεις με την συνεχη λειτουργια του Start/Stop, ειναι η προωρη φθορα των ηδη ευαισθητων βεσεων κινητηρα του Β38, καλο ειναι να ειναι ΠΑΝΤΑ OFF. Χαλανε που χαλανε συντομα οι βασεις κινητηρα, με το Start/Stop θα τις αποτελειώσεις μια ωρα αρχιτερα και οταν λεω συντομα, εννοω σε 10-20Κ χιλιομετρα οι βασεις βγαινουν OFF.
|
|
|
Post by thanos76 on May 10, 2023 8:52:19 GMT 2
Το αυτοκινητο εχει λειτουργια Auto Hold, οποτε περιττη η οποιαδηποτε απορια περι νεκρας, χειροφρενου ή του τι πρεπει συμπληρωματικα να κανεις. Το μονο που θα πετυχεις με την συνεχη λειτουργια του Start/Stop, ειναι η προωρη φθορα των ηδη ευαισθητων βεσεων κινητηρα του Β38, καλο ειναι να ειναι ΠΑΝΤΑ OFF. Χαλανε που χαλανε συντομα οι βασεις κινητηρα, με το Start/Stop θα τις αποτελειώσεις μια ωρα αρχιτερα και οταν λεω συντομα, εννοω σε 10-20Κ χιλιομετρα οι βασεις βγαινουν OFF. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες. Είναι τοσο ευαίσθητες οι βάσεις; Εγώ παραλαμβάνω σε λίγες μέρες και προερχόμενος από ford kuga φυσικά με start/stop δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Είναι δηλαδή τόσο κακοφτιαγμένες οι βάσεις που βγαίνει off τόσο γρήγορα; Μπορούν αυτό να σημαίνει να το επιβεβαιώσουν παλιοί κάτοχοι χ1;
|
|
|
Post by John-X1 on May 10, 2023 9:20:53 GMT 2
Οι βασεις του Β38 ειναι αρκετα ευαισθητες, ειδικα η πανω δεξια που ειναι και λαδιου χαλαει για πλακα. Ειναι βεβαια και η φυση του τρικυλινδρου κινητηρα με παραγωγη υπερβολικων δονησεων και αλλων διαφορων ηχων. Θα τα δεις στην πορεια.
|
|