|
Post by sclord on Mar 12, 2024 11:02:53 GMT 2
Κάτοχος Μ ανάρτησης εδώ, είναι σκληρή αλλά ταυτόχρονα και ομαλή, δεν κοπανάει το αυτοκίνητο δηλαδή σε λακούβες, αλλά στα πολλά χιλιόμετρα και τις στροφές δεν παίζεται.. μπαίνει καλύτερα κι από το προηγούμενο μου Passat '16.. πράγμα εντελώς αναπάντεχο. Μια-δυο φορές, βέβαια που επέστρεφα κουρασμένος από κουραστική μέρα και ταξίδι σε μερικά πολύ άσχημα οδοστρώματα μου φαινόταν ότι θα αποσυναρμολογηθεί το σώμα μου μέχρι να φτάσω.
Προσωπικά δεν έχω εικόνα από την απλή ανάρτηση, αλλά επειδή είμαι λίγο γκαζιάρης δεν ξέρω αν θα θυσίαζα αυτό που βιώνω τώρα στην οδηγική απόλαυση για να πάω για κάτι πιο μαλακό.
Από μαρτυρίες άλλων που είχαν διαφορετικά SUV και πήγαν σε Μ ανάρτηση θεωρούν ότι είναι η πιο μαλακή - νομίζω σε συγκρίσεις με Audi και Volvo.
|
|
|
Post by ioannisvas on Mar 13, 2024 17:01:48 GMT 2
Μπράβο φτιάξε μας , έρχομαι απο ένα A3 sport έκδοση το οποίο θαρρώ πως ήταν δεμένο στο δρόμο . Θα ήθελα πολύ να έχω την ίδια εμπειρία με το suv , ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά έστω να ειναι κοντα στα υψηλά στάνταρ του Α3 . Πάντως το έχω ξανά αναφέρει , στην περιγραφή η bmw λέει πως η m sport ανάρτηση γίνεται καλύτερη στις χαμηλές ταχύτητες προσφέροντας περισσότερη άνεση . Ποσό ισχύει αυτό τώρα δεν ξέρω . Την Παρασκευή παραλαμβάνω και σας γράφω εντυπώσεις !
|
|
|
Post by tsampikos on Mar 13, 2024 17:46:50 GMT 2
Μπράβο φτιάξε μας , έρχομαι απο ένα A3 sport έκδοση το οποίο θαρρώ πως ήταν δεμένο στο δρόμο . Θα ήθελα πολύ να έχω την ίδια εμπειρία με το suv , ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά έστω να ειναι κοντα στα υψηλά στάνταρ του Α3 . Πάντως το έχω ξανά αναφέρει , στην περιγραφή η bmw λέει πως η m sport ανάρτηση γίνεται καλύτερη στις χαμηλές ταχύτητες προσφέροντας περισσότερη άνεση . Ποσό ισχύει αυτό τώρα δεν ξέρω . Την Παρασκευή παραλαμβάνω και σας γράφω εντυπώσεις ! Ωραια ειναι η αναρτηση, ειδικα μολις μαζεψει χιλιομετρα γινεται πιο σκληρη και το αμαξι δεν παιρνει κλισεις. Αν εχεις βαλει μεγαλη ζαντα παντως θα κοπαναει αρκετα.
|
|
|
Post by John-X1 on Mar 13, 2024 22:11:21 GMT 2
Μπράβο φτιάξε μας , έρχομαι απο ένα A3 sport έκδοση το οποίο θαρρώ πως ήταν δεμένο στο δρόμο . Θα ήθελα πολύ να έχω την ίδια εμπειρία με το suv , ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά έστω να ειναι κοντα στα υψηλά στάνταρ του Α3 . Πάντως το έχω ξανά αναφέρει , στην περιγραφή η bmw λέει πως η m sport ανάρτηση γίνεται καλύτερη στις χαμηλές ταχύτητες προσφέροντας περισσότερη άνεση . Ποσό ισχύει αυτό τώρα δεν ξέρω . Την Παρασκευή παραλαμβάνω και σας γράφω εντυπώσεις ! Ποιο A3 σε sport εκδοση, υψηλα στανταρ και πρασινα αλογα.........
Με το που ρυθμισεις την Μ αναρτηση στην Sport λειτουργια το αυτοκινητο γινεται ΤΡΑΠΕΖΙ, κλισεις σε στροφες σχεδον μηδαμινες.
Σκεψου οτι στην Sport λειτουργια, η Μ αναρτηση διαβαζει ακομη και τις κοκοτεχνιες-ελαφριες καμπυλωσεις του δρομου στην εθνικη και αττικη οδο.
Με δυο λεξεις............. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ !
|
|
|
Post by ioannisvas on Mar 13, 2024 22:46:50 GMT 2
Χαίρομαι που υπάρχει ομοφωνία . Όχι δεν έχω βάλει άλλη διάσταση έμεινα στις 18αρες , γενικά δεν συμπαθώ το κοπανημα ειδικά με δυο μικρά παιδιά στα πίσω καθίσματα.
|
|
|
Post by tsampikos on Mar 14, 2024 0:22:29 GMT 2
Χαίρομαι που υπάρχει ομοφωνία . Όχι δεν έχω βάλει άλλη διάσταση έμεινα στις 18αρες , γενικά δεν συμπαθώ το κοπανημα ειδικά με δυο μικρά παιδιά στα πίσω καθίσματα. Με τις 18αρες εισαι τελειος. Εγω με τις 19αρες ζοριζομαι καμια φορα. Αντε με το καλο να σου ερθει να το γλεντησεις.
|
|