Post by giannisp on Jun 26, 2023 11:01:01 GMT 2
Λοιπόν μετά από 600 χιλιόμετρα μπορώ να έχω μια πρώτη εικόνα για το αυτοκίνητο. Έχουμε και λέμε:
1. Ο κινητήρας 20i είναι η χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας+χαμηλό κόστος χρήσης. Δυνατός,ευέλικτος,η μπαταρία γεμίζει τα όποια κενά του κιβωτίου, το start stop πολύ διακριτικό, σε λειτουργία σπορτ σε αιφνιδιάζει ευχάριστα με το άμεσο και πολύ γκάζι που σου δίνει για ασφαλείς προσπεράσεις.
2. Έχω την απλή ανάρτηση με 19άρες ζάντες. Πάλι καλά που δεν έβαλα την m ανάρτηση!!! Το αυτοκίνητο είναι σταθεροτατο σε στροφές ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που το έφερα κοντά στα όρια. Η άνεση είναι απολύτως οριακή για suv. Η δική μου λογική λέει ότι ένα suv πρέπει να είναι και άνετο ώστε να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και να μπορείς να κατέβεις σε μια παραλία χωρίς να αγχώνεσαι. Αν ήθελα περισσότερο "στήσιμο" απλά δεν θα επέλεγα suv. Προσωπική άποψη. Επομένως βρίσκω την απλή ανάρτηση του x1 ιδανικό συμβιβασμό ανάμεσα σε άνεση και σπορ οδήγηση. Αυτά έχοντας υπόψη και ελπίζοντας ότι θα μαλακώσει λίγο στην πορεία αφού είναι καινούργιο.
3. Ηλιοροφή must,lane departure εντελώς σπαστικό,paddles δεν έχω χρησιμοποιήσει για πολλή ώρα ακόμα αν και σε sport mode μέσα στην πόλη είναι αχρειαστα, φώτα φανταστικά (θα τσεκαρω αν στρίβουν και θα επανέλθω), κιβώτιο άψογο.
4. Τα σπορ καθίσματα είναι εξαιρετικά και από τις καλύτερες επιλογές μου στο configurator.
5. Το infotainment το συνηθίζεις γρήγορα και το χρησιμοποιείς απροβληματιστα.
6. Το αλουμίνιο στο ταμπλό είναι must και φτηνή επιλογή γιατί είναι όμορφο και χωρίς τις δαχτυλιες του piano black.
Γενικά ένα πολύ ποιοτικό, άνετο και ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο που άξιζε την αναμονή. Θα επανέλθω με δεύτερο μέρος κριτικής για κατανάλωση, χρηστικότητα και άλλα σύντομα.
Καλημερα αν εχεις το xline τελικα εχει το boost στα paddles??