|
Post by bmwnewbie on Aug 25, 2023 19:04:08 GMT 2
Xθες ανακάλυψα λιγο ψαχνοντας οτι μπορείς να καταγράψεις on demand για μερικα δευτερολεπτα (20-30 εσύ επιλέγεις τη διάρκεια) απο τις εξωτερικες καμερες + ότι καταγράφουν αυτόματα σε περιπτωση ατυχήματος (μακριά από εμάς). Έχω το πακέτο 3d view και γράφει από όλες τις κάμερες.
|
|
|
Post by thanos76 on Aug 25, 2023 19:32:00 GMT 2
Xθες ανακάλυψα λιγο ψαχνοντας οτι μπορείς να καταγράψεις on demand για μερικα δευτερολεπτα (20-30 εσύ επιλέγεις τη διάρκεια) απο τις εξωτερικες καμερες + ότι καταγράφουν αυτόματα σε περιπτωση ατυχήματος (μακριά από εμάς). Έχω το πακέτο 3d view και γράφει από όλες τις κάμερες. Σωστα. Το έχω κι εγώ. Κι ένα trick. Με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που ανοίγει τις κάμερες ξεκινάει εγγραφή ακόμα και εν κινήσει. Επίσης με κλειδωμένο αμάξι με ανοιχτό παράθυρο οδηγού, πλησίασα χωρίς το κλειδί και έβαλα το κεφάλι μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε συναγερμός, έστειλε ειδοποίηση στο κινητό για πιθανή κλοπή και τράβηξε βίντεο όπου από την πλαϊνή κάμερα φαίνεται η αφεντια μου σε όλη την κίνηση που έκανα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο που το βίντεο αποθηκεύτηκε στο αυτοκίνητο και δεν το έστειλε στο κινητό λόγω νομοθεσίας στην Ελλαδάρα μας...
|
|
|
Post by jimdem on Aug 25, 2023 20:33:34 GMT 2
Xθες ανακάλυψα λιγο ψαχνοντας οτι μπορείς να καταγράψεις on demand για μερικα δευτερολεπτα (20-30 εσύ επιλέγεις τη διάρκεια) απο τις εξωτερικες καμερες + ότι καταγράφουν αυτόματα σε περιπτωση ατυχήματος (μακριά από εμάς). Έχω το πακέτο 3d view και γράφει από όλες τις κάμερες. Σωστα. Το έχω κι εγώ. Κι ένα trick. Με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που ανοίγει τις κάμερες ξεκινάει εγγραφή ακόμα και εν κινήσει. Επίσης με κλειδωμένο αμάξι με ανοιχτό παράθυρο οδηγού, πλησίασα χωρίς το κλειδί και έβαλα το κεφάλι μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε συναγερμός, έστειλε ειδοποίηση στο κινητό για πιθανή κλοπή και τράβηξε βίντεο όπου από την πλαϊνή κάμερα φαίνεται η αφεντια μου σε όλη την κίνηση που έκανα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο που το βίντεο αποθηκεύτηκε στο αυτοκίνητο και δεν το έστειλε στο κινητό λόγω νομοθεσίας στην Ελλαδάρα μας... Δηλαδή να το κλέψει κάποιος αλλά για να δεις ποιος το πήρε πρέπει να βρεις πρώτα το αμάξι και να πάρεις το βίντεο από το αμάξι. Τι καπνίζουν δεν ξέρω… Το remote view δουλεύει η και αυτό είναι off?
|
|
|
Post by thanos76 on Aug 25, 2023 20:52:33 GMT 2
Σωστα. Το έχω κι εγώ. Κι ένα trick. Με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που ανοίγει τις κάμερες ξεκινάει εγγραφή ακόμα και εν κινήσει. Επίσης με κλειδωμένο αμάξι με ανοιχτό παράθυρο οδηγού, πλησίασα χωρίς το κλειδί και έβαλα το κεφάλι μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε συναγερμός, έστειλε ειδοποίηση στο κινητό για πιθανή κλοπή και τράβηξε βίντεο όπου από την πλαϊνή κάμερα φαίνεται η αφεντια μου σε όλη την κίνηση που έκανα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο που το βίντεο αποθηκεύτηκε στο αυτοκίνητο και δεν το έστειλε στο κινητό λόγω νομοθεσίας στην Ελλαδάρα μας... Δηλαδή να το κλέψει κάποιος αλλά για να δεις ποιος το πήρε πρέπει να βρεις πρώτα το αμάξι και να πάρεις το βίντεο από το αμάξι. Τι καπνίζουν δεν ξέρω… Το remote view δουλεύει η και αυτό είναι off? [br Αν έχεις εσωτερική κάμερα σου βγάζει φωτό και σου την στέλνει στο κινητό. Βλέπεις ακόμα και λίγο έξω από τα παράθυρα. Βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες όχι. Νομοθεσία γαρ... Βλέπετε ακόμα και οι κλέφτες έχουν προσωπικά δεδομένα και σίγουρα δεν δίνουν τη συγκατάθεση τους...
|
|
|
Post by X1 on Aug 30, 2023 7:33:02 GMT 2
Xθες ανακάλυψα λιγο ψαχνοντας οτι μπορείς να καταγράψεις on demand για μερικα δευτερολεπτα (20-30 εσύ επιλέγεις τη διάρκεια) απο τις εξωτερικες καμερες + ότι καταγράφουν αυτόματα σε περιπτωση ατυχήματος (μακριά από εμάς). Έχω το πακέτο 3d view και γράφει από όλες τις κάμερες. Σωστα. Το έχω κι εγώ. Κι ένα trick. Με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που ανοίγει τις κάμερες ξεκινάει εγγραφή ακόμα και εν κινήσει. Επίσης με κλειδωμένο αμάξι με ανοιχτό παράθυρο οδηγού, πλησίασα χωρίς το κλειδί και έβαλα το κεφάλι μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε συναγερμός, έστειλε ειδοποίηση στο κινητό για πιθανή κλοπή και τράβηξε βίντεο όπου από την πλαϊνή κάμερα φαίνεται η αφεντια μου σε όλη την κίνηση που έκανα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο που το βίντεο αποθηκεύτηκε στο αυτοκίνητο και δεν το έστειλε στο κινητό λόγω νομοθεσίας στην Ελλαδάρα μας... Καλημέρα, To Πάσχα που είχε χτυπήσει συναγερμός (από κραδασμούς στο καράβι!) ήρθε η ειδοποίηση στοπ κινητό και είχε επιλογή να κατεβάσω και το video. Δες στο app την επιλογή Remote History
|
|
|
Post by thanos76 on Aug 30, 2023 10:52:40 GMT 2
Σωστα. Το έχω κι εγώ. Κι ένα trick. Με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί που ανοίγει τις κάμερες ξεκινάει εγγραφή ακόμα και εν κινήσει. Επίσης με κλειδωμένο αμάξι με ανοιχτό παράθυρο οδηγού, πλησίασα χωρίς το κλειδί και έβαλα το κεφάλι μέσα από το παράθυρο. Χτύπησε συναγερμός, έστειλε ειδοποίηση στο κινητό για πιθανή κλοπή και τράβηξε βίντεο όπου από την πλαϊνή κάμερα φαίνεται η αφεντια μου σε όλη την κίνηση που έκανα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο που το βίντεο αποθηκεύτηκε στο αυτοκίνητο και δεν το έστειλε στο κινητό λόγω νομοθεσίας στην Ελλαδάρα μας... Καλημέρα, To Πάσχα που είχε χτυπήσει συναγερμός (από κραδασμούς στο καράβι!) ήρθε η ειδοποίηση στοπ κινητό και είχε επιλογή να κατεβάσω και το video. Δες στο app την επιλογή Remote History Δε μπορώ να βρω την επιλογή remote history. Που ακριβώς είναι;
|
|
|
Post by X1 on Aug 31, 2023 11:31:07 GMT 2
Καλημέρα, To Πάσχα που είχε χτυπήσει συναγερμός (από κραδασμούς στο καράβι!) ήρθε η ειδοποίηση στοπ κινητό και είχε επιλογή να κατεβάσω και το video. Δες στο app την επιλογή Remote History Δε μπορώ να βρω την επιλογή remote history. Που ακριβώς είναι; Σε Android στην πρώτη οθόνη κάτω από το VIN και επίδης πάνω αριστερά στο εικονίδιο με το καμπανάκι (ειδοποιήσεις) Επίσης με USB μπορείς να καταγράψεις χωρίς τον περιορισμό των 20".
|
|
|
Post by thanos76 on Aug 31, 2023 13:04:48 GMT 2
Δε μπορώ να βρω την επιλογή remote history. Που ακριβώς είναι; Σε Android στην πρώτη οθόνη κάτω από το VIN και επίδης πάνω αριστερά στο εικονίδιο με το καμπανάκι (ειδοποιήσεις) Επίσης με USB μπορείς να καταγράψεις χωρίς τον περιορισμό των 20". Στην δική μου εφαρμογή βρίσκω τις λήψεις, απλώς είναι μόνο φωτογραφία από την εσωτερική κάμερα, δεν είναι βίντεο. Στο αυτοκίνητο έχει αποθηκευτεί το βίντεο και μάλιστα είναι πολλαπλό ανάλογα με το ποια κάμερα θα επιλέξεις πχ πλαϊνή ή μπροστινή. Σε σένα δηλαδή σου στέλνει το βίντεο στην εφαρμογή του κινητού;
|
|
|
Post by X1 on Aug 31, 2023 13:14:46 GMT 2
Σε Android στην πρώτη οθόνη κάτω από το VIN και επίδης πάνω αριστερά στο εικονίδιο με το καμπανάκι (ειδοποιήσεις) Επίσης με USB μπορείς να καταγράψεις χωρίς τον περιορισμό των 20". Στην δική μου εφαρμογή βρίσκω τις λήψεις, απλώς είναι μόνο φωτογραφία από την εσωτερική κάμερα, δεν είναι βίντεο. Στο αυτοκίνητο έχει αποθηκευτεί το βίντεο και μάλιστα είναι πολλαπλό ανάλογα με το ποια κάμερα θα επιλέξεις πχ πλαϊνή ή μπροστινή. Σε σένα δηλαδή σου στέλνει το βίντεο στην εφαρμογή του κινητού; Αναφέρομαι στο Πάσχα αλλά το βλέπω ακόμα. Έχω επιλογή να καταβάσω το video, δεν μου το έστειλε, αλλά κατ' επιλογή μου να κάνω download
|
|
|
Post by thanos76 on Aug 31, 2023 13:50:39 GMT 2
Στην δική μου εφαρμογή βρίσκω τις λήψεις, απλώς είναι μόνο φωτογραφία από την εσωτερική κάμερα, δεν είναι βίντεο. Στο αυτοκίνητο έχει αποθηκευτεί το βίντεο και μάλιστα είναι πολλαπλό ανάλογα με το ποια κάμερα θα επιλέξεις πχ πλαϊνή ή μπροστινή. Σε σένα δηλαδή σου στέλνει το βίντεο στην εφαρμογή του κινητού; Αναφέρομαι στο Πάσχα αλλά το βλέπω ακόμα. Έχω επιλογή να καταβάσω το video, δεν μου το έστειλε, αλλά κατ' επιλογή μου να κάνω download Δυστυχώς σε μένα δεν βγάζει τέτοια επιλογή. Εμφανίζει την φωτογραφία και έχει δύο επιλογές. Είτε να την μεγιστοποιήσω σε πλήρη οθόνη είτε να την αποστείλω κάπου αλλού.
|
|