|
Post by jimdem on Sept 30, 2023 13:40:27 GMT 2
Μια ενημέρωση, επειδή αναφέρθηκε ότι δεν στέλνεται βίντεο από το αμάξι αν χτυπήσει συναγερμός (innovation package). Έκανα χθες δοκιμή και κανονικά μπόρεσα να δω το βίντεο που κατέγραψε το αμάξι από απόσταση χωρίς να συνδέσω το κινητό στο αμάξι και να το μεταφέρω. Από 4 οπτικές γωνιές κιόλας.
|
|
librarian
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by librarian on Sept 30, 2023 14:03:56 GMT 2
Μια ενημέρωση, επειδή αναφέρθηκε ότι δεν στέλνεται βίντεο από το αμάξι αν χτυπήσει συναγερμός (innovation package). Έκανα χθες δοκιμή και κανονικά μπόρεσα να δω το βίντεο που κατέγραψε το αμάξι από απόσταση χωρίς να συνδέσω το κινητό στο αμάξι και να το μεταφέρω. Από 4 οπτικές γωνιές κιόλας. Ωραίο!!! Να ρωτήσω με την ευκαιρία μιας και έχεις το innovation, το 3d remote view παίζει στην Ελλάδα;
|
|
|
Post by jimdem on Sept 30, 2023 14:05:25 GMT 2
Μια ενημέρωση, επειδή αναφέρθηκε ότι δεν στέλνεται βίντεο από το αμάξι αν χτυπήσει συναγερμός (innovation package). Έκανα χθες δοκιμή και κανονικά μπόρεσα να δω το βίντεο που κατέγραψε το αμάξι από απόσταση χωρίς να συνδέσω το κινητό στο αμάξι και να το μεταφέρω. Από 4 οπτικές γωνιές κιόλας. Ωραίο!!! Να ρωτήσω με την ευκαιρία μιας και έχεις το innovation, το 3d remote view παίζει στην Ελλάδα; Όχι δε βλέπω κάποια επιλογή. Θα το ψάξω καλύτερα βέβαια μήπως υπάρχει κάτι που δεν ενεργοποίησα. Μόνο αν έχεις εσωτερική κάμερα νομίζω μπορείς να δεις remote στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό λένε μπορείς μέχρι 2 φορές τη μέρα να δεις remote για να μην «κατασκοπεύεις».
|
|
librarian
Expert
|
Post by librarian on Sept 30, 2023 14:09:14 GMT 2
Ωραίο!!! Να ρωτήσω με την ευκαιρία μιας και έχεις το innovation, το 3d remote view παίζει στην Ελλάδα; Όχι δε βλέπω κάποια επιλογή. Θα το ψάξω καλύτερα βέβαια μήπως υπάρχει κάτι που δεν ενεργοποίησα. Μόνο αν έχεις εσωτερική κάμερα νομίζω μπορείς να δεις remote στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό λένε μπορείς μέχρι 2 φορές τη μέρα να δεις remote για να μην «κατασκοπεύεις». Βασικά αν πας στα demo vehicles που έχει το mybmw το έχει. Λογικά κάπου εκεί θα έπρεπε να είναι και στο κανονικό όχημα
|
|
|
Post by jimdem on Sept 30, 2023 14:14:29 GMT 2
Όχι δε βλέπω κάποια επιλογή. Θα το ψάξω καλύτερα βέβαια μήπως υπάρχει κάτι που δεν ενεργοποίησα. Μόνο αν έχεις εσωτερική κάμερα νομίζω μπορείς να δεις remote στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό λένε μπορείς μέχρι 2 φορές τη μέρα να δεις remote για να μην «κατασκοπεύεις». Βασικά αν πας στα demo vehicles που έχει το mybmw το έχει. Λογικά κάπου εκεί θα έπρεπε να είναι και στο κανονικό όχημα Σε εμένα δεν το έχει. Θα ρωτήσω απο βδομάδα στη bmw αν γίνεται να ενεργοποιηθεί κάπως ή λόγω νομοθεσίας δεν αφήνουν. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλες bmw αλλά χθες που πάρκαρε κάποιος έξω απο το γκαραζ μου, όταν έκλεινε (χτυπούσε) τις πόρτες του αυτοκινήτου του, η Χ1 έκανε "μπιπ" 5 φορές.
|
|
|
Post by thanos76 on Sept 30, 2023 14:56:39 GMT 2
Μια ενημέρωση, επειδή αναφέρθηκε ότι δεν στέλνεται βίντεο από το αμάξι αν χτυπήσει συναγερμός (innovation package). Έκανα χθες δοκιμή και κανονικά μπόρεσα να δω το βίντεο που κατέγραψε το αμάξι από απόσταση χωρίς να συνδέσω το κινητό στο αμάξι και να το μεταφέρω. Από 4 οπτικές γωνιές κιόλας. Πως γίνεται ρε παιδιά; Έχω innovation package. Το δοκίμασα με το συναγερμό. Στην εφαρμογή το λέει remote inside view αντί για remote 3d view. Σαν αποτέλεσμα, όταν χτυπάει συναγερμός, μου στέλνει φωτό από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και όχι βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες. Ωστόσο, όταν μέσα στο αυτοκίνητο στο μενού πήγα στις εγγραφές, όντως είχε καταγράψει από όλες τις κάμερες το περιστατικό, χωρίς να μου το στείλει στο κινητό.
|
|
|
Post by jimdem on Sept 30, 2023 15:00:10 GMT 2
Μια ενημέρωση, επειδή αναφέρθηκε ότι δεν στέλνεται βίντεο από το αμάξι αν χτυπήσει συναγερμός (innovation package). Έκανα χθες δοκιμή και κανονικά μπόρεσα να δω το βίντεο που κατέγραψε το αμάξι από απόσταση χωρίς να συνδέσω το κινητό στο αμάξι και να το μεταφέρω. Από 4 οπτικές γωνιές κιόλας. Πως γίνεται ρε παιδιά; Έχω innovation package. Το δοκίμασα με το συναγερμό. Στην εφαρμογή το λέει remote inside view αντί για remote 3d view. Σαν αποτέλεσμα, όταν χτυπάει συναγερμός, μου στέλνει φωτό από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και όχι βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες. Ωστόσο, όταν μέσα στο αυτοκίνητο στο μενού πήγα στις εγγραφές, όντως είχε καταγράψει από όλες τις κάμερες το περιστατικό, χωρίς να μου το στείλει στο κινητό. Δες αν τσέκαρες όλα τα κουτάκια στις ρυθμίσεις του καταγραφικού μέσα από το αμάξι
|
|
|
Post by thanos76 on Oct 1, 2023 11:57:07 GMT 2
Έκανα όλες τις δοκιμές, τίκαρα όλα τα κουτάκια στο μενού αλλά και πάλι δεν μου στέλνει βίντεο στο κινητό όταν χτυπάει ο συναγερμός, παρά μόνο φωτογραφία από την εσωτερική κάμερα. Τείνω να καταλήξω ότι λόγω της εσωτερικής κάμερας δίνει προτεραιότητα σε αυτή και μου στέλνει φωτό, αφού αυτή φυσικά δεν τραβάει βίντεο. Υπάρχει κανένας που να έχει innovation σε συνδυασμό με την εσωτερική κάμερα; Σημειωτέον ότι μου στέλνει δύο ειδοποιήσεις στο κινητό. Μια που λέγεται remote inside view και μια remote 3d view. Όμως όταν πατάω στη δεύτερη, πάλι με βγάζει στη φωτογραφία από την εσωτερική κάμερα.
|
|
librarian
Expert
|
Post by librarian on Oct 1, 2023 19:24:57 GMT 2
Χμμμ περίεργο. Εγώ έχω την εσωτερική κάμερα και innovation αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα! Αν μπορούσες με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσεις προσωρινά την εσωτερική κάμερα για να σου έρθει μόνο η άλλη ειδοποίηση από τις εξωτερικές...
|
|
|
Post by thanos76 on Oct 2, 2023 9:02:29 GMT 2
Χμμμ περίεργο. Εγώ έχω την εσωτερική κάμερα και innovation αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα! Αν μπορούσες με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσεις προσωρινά την εσωτερική κάμερα για να σου έρθει μόνο η άλλη ειδοποίηση από τις εξωτερικές... Το έκανα. Απενεργοποίησα την εσωτερική κάμερα, αλλά και πάλι όταν χτύπησε ο συναγερμός έβγαλε φωτογραφία αυτή. Προφανώς σε περίπτωση κλοπής ενεργοποιείται αυτόματα. Δεν ξέρω τι φταίει...
|
|
librarian
Expert
|
Post by librarian on Oct 3, 2023 16:05:46 GMT 2
Θα μπορούσε άραγε να ενεργοποιηθεί κάπως με coding το remote 360 3D view ξεπερνώντας τον περιορισμό της χώρας; Ασχολείται κανείς με αυτά;
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 3, 2023 19:06:05 GMT 2
Θα μπορούσε άραγε να ενεργοποιηθεί κάπως με coding το remote 360 3D view ξεπερνώντας τον περιορισμό της χώρας; Ασχολείται κανείς με αυτά; Είναι νωρίς ακόμα. Δεν υπάρχει software για τέτοια - ακόμα και μικρό παρεμβάσεις - που να δουλευει με τη u11.
|
|