|
Post by bmwnewbie on Nov 6, 2023 18:42:45 GMT 2
Να κανω μια ερωτηση. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι οταν το πλένω, αν περάσει νερό απο τον αισθητήρα αφής της πόρτας, κλειδώνει και ξεκλειδώνει συνέχεια. Υπάρχει κάποιος τρόπος/mode να μη γίνεται αυτό όσο πλένεται;
|
|
|
Post by jimdem on Nov 6, 2023 21:38:54 GMT 2
Ίσως σε ρύθμιση πλυντηρίου αυτοκινήτου; Εγώ πάντως αφήνω μέσα το κλειδί και δεν μου το έκανε ποτέ χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση
|
|
|
Post by bmwnewbie on Nov 6, 2023 22:50:53 GMT 2
Xαχα εγω φοβάμαι να το αφησω μέσα μη με κλειδώσει έξω
|
|
|
Post by tsampikos on Nov 7, 2023 5:34:23 GMT 2
Να κανω μια ερωτηση. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι οταν το πλένω, αν περάσει νερό απο τον αισθητήρα αφής της πόρτας, κλειδώνει και ξεκλειδώνει συνέχεια. Υπάρχει κάποιος τρόπος/mode να μη γίνεται αυτό όσο πλένεται; Δεν νομιζω οτι φταιει το νερο, φαντασου να εισαι κοντα στο αμαξι με το κλειδι και να βρεχει θα ανοιγοκλεινει μονο του; Περιεργο. Προσπαθησε να απενεργοποιησεις το αυτοματο ξεκλειδωμα οταν ερχεσαι κοντα με το κλειδι και δες αν αλλαζει κατι!
|
|
|
Post by bmwnewbie on Nov 7, 2023 10:26:39 GMT 2
Είναι απενεργοποιημένο αυτό. Απλά ο αισθητήρας αφής καταλαβαινει "πιεση" από το νερό και επειδή ειμαι διπλα με το κλειδί, ανοιγοκλεινει. H λύση ειναι μάλλον να το αφήνω μακριά.
|
|
|
Post by tsampikos on Nov 7, 2023 11:06:15 GMT 2
Είναι απενεργοποιημένο αυτό. Απλά ο αισθητήρας αφής καταλαβαινει "πιεση" από το νερό και επειδή ειμαι διπλα με το κλειδί, ανοιγοκλεινει. H λύση ειναι μάλλον να το αφήνω μακριά. Νομίζω αυτο είναι το καλύτερο να αφήνεις μακριά το κλειδί!
|
|
|
Post by andreasg84 on Nov 7, 2023 19:08:47 GMT 2
Xαχα εγω φοβάμαι να το αφησω μέσα μη με κλειδώσει έξω εγω μέσα το αφήνω και δεν έχει κλειδώσει ποτε… αλλά ακόμα και να κλειδώσει, μπορείς να ξεκλειδώσεις το αμάξι μέσα από την εφαρμογή της BMW
|
|
|
Post by Stefanos on Nov 7, 2023 21:41:53 GMT 2
Σε όλα τα αμάξια με comfort closing όταν το κλειδί είναι μέσα στο αμαξι, αυτό μένει ξεκλείδωτο.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Nov 8, 2023 21:35:37 GMT 2
Θα το δοκιμασω την επόμενη φορά.
|
|