|
Post by leontas on Mar 2, 2024 11:30:06 GMT 2
Για το πρωτο μου post: Εχει ξαταφερει κανεις να αγορασει κατι απο το ‘νεο’ site ψηφιακων υπηρεσιων της bmw.gr? Συμπληρωνω ολα τα στοιχεια αλλα στο τελος το πεδιο πληρωμης παραμενει γκρι με μια υποδειξη οτι πρεπει να συμπληρωσω ολα τα στοιχεια….🤯
|
|
|
Post by jimdem on Mar 2, 2024 15:01:52 GMT 2
Για το πρωτο μου post: Εχει ξαταφερει κανεις να αγορασει κατι απο το ‘νεο’ site ψηφιακων υπηρεσιων της bmw.gr? Συμπληρωνω ολα τα στοιχεια αλλα στο τελος το πεδιο πληρωμης παραμενει γκρι με μια υποδειξη οτι πρεπει να συμπληρωσω ολα τα στοιχεια….🤯 Μπα ακόμα δεν ενεργοποίησαν την αγορά. Είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν τα Χριστούγεννα που το έκλεισαν και καλά για να το ετοιμάσουν. Τόσους μήνες τι έκαναν απορία το έχω
|
|
|
Post by thanos76 on Mar 2, 2024 15:53:15 GMT 2
Για το πρωτο μου post: Εχει ξαταφερει κανεις να αγορασει κατι απο το ‘νεο’ site ψηφιακων υπηρεσιων της bmw.gr? Συμπληρωνω ολα τα στοιχεια αλλα στο τελος το πεδιο πληρωμης παραμενει γκρι με μια υποδειξη οτι πρεπει να συμπληρωσω ολα τα στοιχεια….🤯 Μπα ακόμα δεν ενεργοποίησαν την αγορά. Είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν τα Χριστούγεννα που το έκλεισαν και καλά για να το ετοιμάσουν. Τόσους μήνες τι έκαναν απορία το έχω Που είναι αυτό ρε παιδιά; Στην εφαρμογή mybmw δεν έχει τίποτα. Γράψτε link.
|
|
|
Post by leontas on Mar 2, 2024 17:57:17 GMT 2
Στο site bmw.gr, στο λογαριασμο σου, επισκοπηση αυτοκινητου, ψηφιακες υπηρεσιες….
|
|
|
Post by leontas on Mar 2, 2024 17:59:02 GMT 2
Παντως κατι καναν, δεν ειναι κλειστο πλεον…. Αλλα δεν μπορεις να αγορασεις ακομα. Εστειλα και μηνυμα στο support, αλλα καμια σπαντηση….
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Mar 3, 2024 12:17:30 GMT 2
Γενικά απ’ ότι είδα πρόκεται για κοροϊδία και τι εννοώ.. Πριν αγοράσω τα πακέτα με τις προετοιμασίες για θερμαινόμενα καθισματα τιμόνι κλπ.. Ο πωλητής μου είπε ότι θα έχει τρίμηνη δωρεάν δοκιμή όταν ανοίξει το Store και θα μπορείς να έχεις χρέωση με το μήνα.. Απ´ ότι είδα για την ώρα για δοκιμαστική περίοδο ούτε λόγος και επίσης στα θερμαινόμενα υπάρχει διαθέσιμη μόνο η απεριόριστη χρήση.. Μόνο στο Driving Assistant Plus έχει μηνιαία στα 45€.. Αν δεν αλλάξει κάτι μας δουλεύουν.. Το σκεπτικό μ ήταν να αγοράζω θερμαινόμενα καθίσματα για 2 μήνες το χρόνο.. Ειδικά στην Ελλάδα δεν θες κάτι παραπάνω..
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 3, 2024 12:29:20 GMT 2
Η λύση για όλα είναι να κάνετε λογαριασμό σε κάποιο ξένο store και από εκεί να αγοράζετε ότι θέλετε και με το μήνα.
|
|
|
Post by tsilis on Mar 3, 2024 21:15:42 GMT 2
Για το πρωτο μου post: Εχει ξαταφερει κανεις να αγορασει κατι απο το ‘νεο’ site ψηφιακων υπηρεσιων της bmw.gr? Συμπληρωνω ολα τα στοιχεια αλλα στο τελος το πεδιο πληρωμης παραμενει γκρι με μια υποδειξη οτι πρεπει να συμπληρωσω ολα τα στοιχεια….🤯 Μια από τα ίδια… Αύριο θα καλέσω στην εξυπηρέτηση αλλιώς Θα δοκιμάσω την πρόταση του Stefanos με λογαριασμό σε ξένη χώρα
|
|
|
Post by leontas on Mar 4, 2024 12:17:16 GMT 2
Για το πρωτο μου post: Εχει ξαταφερει κανεις να αγορασει κατι απο το ‘νεο’ site ψηφιακων υπηρεσιων της bmw.gr? Συμπληρωνω ολα τα στοιχεια αλλα στο τελος το πεδιο πληρωμης παραμενει γκρι με μια υποδειξη οτι πρεπει να συμπληρωσω ολα τα στοιχεια….🤯 Μια από τα ίδια… Αύριο θα καλέσω στην εξυπηρέτηση αλλιώς Θα δοκιμάσω την πρόταση του Stefanos με λογαριασμό σε ξένη χώρα Εγω το προσπαθησα αλλα με γυρναει στο Ελληνικο. Μαλλον πρεπει να ξεδηλωσω το VIN απο το ελληνικο για να με δεχτει το ξενο… αλλα δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με τις βλακειες τους. Τοσο αχρηστοι ειμαστε ολοι στη χωρα μας; Ας κανουν ενα international site να τελειωνουμε.
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 4, 2024 16:20:51 GMT 2
Μια από τα ίδια… Αύριο θα καλέσω στην εξυπηρέτηση αλλιώς Θα δοκιμάσω την πρόταση του Stefanos με λογαριασμό σε ξένη χώρα Εγω το προσπαθησα αλλα με γυρναει στο Ελληνικο. Μαλλον πρεπει να ξεδηλωσω το VIN απο το ελληνικο για να με δεχτει το ξενο… αλλα δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με τις βλακειες τους. Τοσο αχρηστοι ειμαστε ολοι στη χωρα μας; Ας κανουν ενα international site να τελειωνουμε. Δηλώνεις άλλο email. Και φυσικά μετά ξανακάνεις τη διαδικασία στο αυτοκίνητο.
|
|
|
Post by leontas on Mar 4, 2024 18:49:29 GMT 2
Ελα παιδες, δουλεψε! Κατεβασα το drive assistant plus. Εντυπωσεις μολις εγκατασταθει…
|
|
|
Post by tsilis on Mar 4, 2024 19:07:14 GMT 2
Ελα παιδες, δουλεψε! Κατεβασα το drive assistant plus. Εντυπωσεις μολις εγκατασταθει… Είσαι φανταστικός !!! Μόλις Ολοκλήρωσα και εγώ την παραγγελία μου ! Αν και το μεσημέρι που επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μου ανέφεραν ότι δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό το online store και πως θα μπορούσα να προχωρήσω μέσω αντιπροσωπείας Τελικά ετοιμάστηκε το store το απόγευμα…χεχεχε
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 5, 2024 13:11:28 GMT 2
Ελα παιδες, δουλεψε! Κατεβασα το drive assistant plus. Εντυπωσεις μολις εγκατασταθει… Είσαι φανταστικός !!! Μόλις Ολοκλήρωσα και εγώ την παραγγελία μου ! Αν και το μεσημέρι που επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μου ανέφεραν ότι δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό το online store και πως θα μπορούσα να προχωρήσω μέσω αντιπροσωπείας Τελικά ετοιμάστηκε το store το απόγευμα…χεχεχε Στέφανε τι ακριβως παραγγειλες; Το είδες μετά απο πόσο χρόνο στο αμάξι;
|
|
|
Post by tsilis on Mar 5, 2024 20:39:17 GMT 2
Είσαι φανταστικός !!! Μόλις Ολοκλήρωσα και εγώ την παραγγελία μου ! Αν και το μεσημέρι που επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση μου ανέφεραν ότι δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό το online store και πως θα μπορούσα να προχωρήσω μέσω αντιπροσωπείας Τελικά ετοιμάστηκε το store το απόγευμα…χεχεχε Στέφανε τι ακριβως παραγγειλες; Το είδες μετά απο πόσο χρόνο στο αμάξι; Καλησπέρα.
Παρήγγειλα από τα διαθέσιμα, το BMW Online & το Απομακρυσμένες Υπηρεσίες. Αυτές τις ημέρες κυκλοφορώ με το Golf καθώς το βλέπουν υποψήφιοι αγοραστές. Η μπέμπα περιμένει στο γκαράζ. Μόλις την οδηγήσω θα σας ενημερώσω για την λειτουργία της "προίκας"....
Οι απομακρυσμένες υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν πάντως άμεσα και χωρίς να είμαι κοντά στο αμάξι. Μου έφερε την ίδια στιγμή όλες τις πληροφορίες στο My BMW app
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 5, 2024 22:28:02 GMT 2
Εμένα μου προτείνει το connected booster πακέτο. Πρέπει να έχει connected services που έχουν λήξει, RTTI για ένα χρόνο και αναβάθμιση στους χάρτες ίσως. Δεν είναι πολύ σαφής η περιγραφή !
|
|